Gå til hovedindhold

5 fede bøger til dine elevers sommerferielæsning

Sommerferien er lige om hjørnet og det betyder, at der er masser af tid til at fordybe sig i en verden spændende bøger.  

tophistorie-1_artikel-uge-24_final.jpg

Er dine elever smarte i en fart? Vil de dele deres største hemmeligheder? Eller har de mod på et uhyggeligt eventyr, hvor de selv er helten?  

Vi har fundet fem fede bud på sommerferielæsning, og der er med garanti noget, som dine elever kan blive fænget af. 

Karl Smart – Talentshow 
Så bliver sommeren ikke sjovere! Dine elever får et godt grin med 11-årige Karl Smith, der går under Karl Smart (for det er han!). Han ser rasende godt ud (du ved, fede sneakers og den slags), og han kan alt, og tør alt.

I den her bog møder eleverne Karl (of course, og han er forresten også ret god til det engelsk der). Men også en psykopat på vinger og en musiklærer, der ligner Blachman fra X Factor. Bare så de ved det. 
Se bogen her

Claus Bigum 

Og du levede lykkeligt til dine dages ende..  
Er DU en helt? Med denne bog tager eleverne på et farligt eventyr, hvor de selv er hovedpersonen. Men det er hverken nemt eller sikkert at være helten, og undervejs skal de træffe skæbnesvangre valg i deres jagt på prinsessen. 

Vælger de den stærkeste eller den hurtigste hest? Bruger de våbnet mod monsteret, eller er det mest sikkert af gemme sig? Tiden vil vise, hvad der er det rigtige valg. Held og lykke!  
Se bogen her

Rasmus Jensen

Min største hemmelighed – Ester 
Hovedpersonerne i serien ”Min største hemmelighed” står i svære situationer. De inviterer eleverne ind i deres hverdag, og afslører deres allerstørste hemmeligheder.  

Ester har det svært med at blive ældre. For hun vil ikke være voksen. Hendes mor siger, at hun er stor nok til at klare sig selv og at hun er rigtig god til det, men Ester savner at bruge tid sammen med sin mor. For det er da ret ensomt at klare alting selv, ikke?  
Se bogen her

Tina Burholt     

Koldt blod 31 - Celle nummer 9  
Gys og gru til både piger og drenge! I denne serie oplever hovedpersonerne, Tobias og Simone, de mest hårrejsende ting, der med garanti vil fænge dine elever i sommerferien.  

I Koldt blod 31 – Celle nummer 9 får Tobias en ny ven. Han hedder Jakob og bor i et gammelt, nedlagt fængsel på Kasernen – et sted, hvor mange kriminelle holder til. Kasernen er et spændende sted, og Tobias er nysgerrig. Men Jakob er mod sin vilje blandet ind i handlen med hash derinde, og snart er både Tobias og Oliver hvirvlet ind i en farlig plan.. 
Se bogen her

Rasmus Jensen

Star Galaxy 
Er det farligt at mødes med en, man kun har mødt på nettet? Hvad nu, hvis det er en helt anden, end man tror, der gemmer sig bag skærmen? 

I Star Galaxy kan eleverne læse om My og Runa, der kommer ud for et dilemma. De kender kun Lise fra spillet, men Lise vil gerne mødes inde i byen. Men er Lise i virkeligheden ham manden i den røde frakke? Og finder de nogensinde ud af det? 
Se bogen her

Tina Burholt

allbooks_artikel-uge-24_final.png

Fri- og letlæsningsbøger

Det har aldrig været sjovere at læse! 
 
Gå på opdagelse i vores store udvalg af fri- og letlæsningsbøger.