Book os

Hos Alinea har vi en bred vifte af grundsystemer og serier, og hvis du er på udkig efter nyt materiale eller gerne vil blive bedre til at bruge det, du har, står vi klar til at hjælpe. 

Vi har både gratis onlinepræsentationer fra vores redaktører, som guider dig godt igennem dit valg, samt forfatterworkshops, der går i dybden med, hvordan du kan bruge dit undervisningsmateriale.  

Du kan læse mere om alle tilbud herunder. 

Forfatterworkshops 

Savner du et friskt perspektiv på et grundsystem eller en serie fra Alinea, kan du booke en workshop med forfatteren til systemet eller serien, hvor I sammen dykker ned i materialet. 

Du får en grundig gennemgang af titlen samt tips til, hvordan du kan arbejde med indholdet i din undervisning, så du går derfra med fornyet energi og friske idéer. 

Se vores workshops

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Gratis redaktørpræsentationer 

I jagten på nyt undervisningsmateriale kan det være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder. 

Vi vil gerne gøre det overskueligt, og derfor tilbyder vi gratis præsentationer af vores serier og grundsystemer, hvor vores dygtige redaktører fortæller mere om, hvad de forskellige produkter kan. 

Præsentationerne er ganske gratis og foregår digitalt, så det nemt kan passes ind i en travl hverdag. Du sender os bare en mail via knappen nedenfor, hvor du fortæller os, hvad du har brug for hjælp eller inspiration til, og så finder vi den helt rigtige redaktør til dig. 

Skriv til os 

Læs mere >

< Læs mindre

Produktpræsentation og implementering

Er du på jagt efter et nyt digitalt læremiddel? Eller mangler du hjælp til at komme godt i gang med et digitalt læremiddel, du allerede har? Book din læremiddelkonsulent til en produktpræsentation eller et opstartskursus, som sikrer, at du kommer godt fra start. 

 

Find konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

 

Materialekurser

Mangler du dybere indblik i et specifikt læremiddel, før du siger ja? Så tilmeld dig et af vores gratis materialekurser. Her holder forfatterne oplæg om deres system eller serie, hvorefter I sammen dykker ned i materialet og arbejder med konkrete aktiviteter og opgaver, som du kan bruge i undervisningen. Du får svar på dine spørgsmål samt en god forståelse for læremidlet, som giver dig ro i maven, når du træffer den endelige beslutning.

Læs mere

Læs mere >

< Læs mindre