IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
Om forlaget Alinea

100 procent af Danmarks fremtid går i skole lige nu.

Derfor gør vi hos Alinea vores bedste for, at alle børn og unge får udfoldet deres læringspotentiale, så godt som overhovedet muligt.

 

Om Alinea

Alinea er Danmarks største forlag inden for læremidler til den danske grundskole. Hvert år udvikler vi flere hundrede både trykte og digitale læremidler sammen med de allerdygtigste skoleforskere og praktikere i Danmark.

Med vores læremidler er vi med til at sikre eleverne fra 1.-9. klasse en relevant, varieret og inspirerende skolehverdag, hvor den enkelte får de bedste betingelser for at udvikle sig godt både fagligt og menneskeligt.

Alinea beskæftiger omkring 100 mennesker med stærke kompetencer inden for læring, didaktik, kommunikation, design og service.

Se organisation

Alinea er en del af Egmont, som er Danmarks største mediekoncern. Vi har til huse i Vognmagergade i det centrale København sammen med Egmonts øvrige virksomheder, der tæller blandt andre Lindhardt og Ringhof, Saga, Alfabeta, Akademisk Forlag, Praxis og GoTutor. Senest er virksomheden EduLab blevet en del af familien

Egmont har fortalt historier i over 100 år, laver film i Oscarklasse og fortæller historier gennem nyheder, bøger og magasiner. Egmont er også en fond, som hvert år giver næsten 100 millioner kroner til børn og unge, der har det svært.

alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre