Har du brug for mere viden om vores læremidler?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til en af vores læremiddelkonsulenter.
De står klar til at vejlede om alt fra indkøb og priser til implementering, og de kommer gerne på besøg på din skole.

Læs mere >

< Læs mindre


Mie Brøner Thomsen
Senior Læremiddelkonsulent

Telefon: 22 11 66 66
E-mail: mie@alinea.dk

Mie er din konsulent i Jylland & Fyn i følgende kommuner: Aabenraa, Assens, Billund, Faaborg-Midtfyn, Haderslev, Hedensted, Holstebro, Horsens, Ikast-Brande, Kerteminde, Kolding, Langeland, Mariagerfjord, Middelfart, Nordfyns, Nyborg, Odder, Odense, RKSK, Struer, Svendborg, Sydslesvig, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Vejle, Viborg og Ærø.

Læs mere >

< Læs mindre


Jes Kristian Larsen
Teamlead, Salg

Telefon: 22 64 60 61
E-mail: jkl@alinea.dk

Jes er din konsulent på Sjælland i følgende kommuner: Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Grønalnd/Færøerne, Helsingør, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Rudersdal, Solrød og Tårnby.

Læs mere >

< Læs mindre

 
Eva Späth
Senior Læremiddelkonsulent

Telefon: 40 11 41 74
E-mail: esp@alinea.dk

Eva er din konsulent i Jylland i følgende kommuner: AAlborg, Aarhus, Brønderslev, Esbjerg, Fanø, Favrskov, Fredericia, Frederikshavn, Herning, Hjørring, Jammerburgt, Læsø, Lemvig, Morsø, Norddjurs, Randers, Rebild, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Syddjurs, Thisted og Vesthimmerland.

Læs mere >

< Læs mindre

Eva Stokholm
Senior Læremiddelkonsulent

Telefon: 25 27 77 08
E-mail: est@alinea.dk

Eva er din konsulent på Sjælland, Fyn og Øerne i følgende kommuner: Ballerup, Bornholm/Christainsø, Dragør, Faxe, Frederiksberg, Greve, Guldborgsund, Halsnæs, Høje-Taastrup, Holbæk, Hvidovre, Ishøj, Kalundborg, KØbenhavn, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Sorø, Stevns, Vallensbæk og Vordingborg.

Læs mere >

< Læs mindre

Julie Christina Nystrøm 
Læremiddelkonsulent
Produktspecialist Matematikfessor

Telefon: 60 13 91 59
E-mail: julie@alinea.dk

Julie er din konsulent på Sjælland i følgende kommuner: Alberslund, Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Herlev, Hillerød og Hørsholm.

Læs mere >

< Læs mindre

Steen Honore
Læremiddelkonsulent
Implementering, Salg Privat og friskoler Jylland og Fyn

Telefon: 51 16 45 36
E-mail: sth@alinea.dk

Jeg har en baggrund som lærer i folkeskolen i gennem 20 år på tre jyske skoler af forskellige størrelser. Oprindelig er jeg linjefagsuddannet i engelsk og tysk, men jeg har undervisningserfaring i mange forskellige fag og på alle trin. Gennem årene har jeg i flere ombæringer været involveret i digitale omstillingsprojekter og været tovholder og konsulent på implementeringen af nye digitale læringsværktøjer.

Hvis du bor i Jylland eller på Fyn kan du aftale et skræddersyet kursus, oplæg eller et drop in besøg med Steen, som vil hjælpe dig med at bruge Alineas digitale læremidler til at skabe ny læring sammen med dine elever.

Læs mere >

< Læs mindre

Magnus Søderberg
Læremiddelkonsulent
Implementering, Salg Privat og friskoler Sjælland og øerne

Telefon: 28 94 80 64
E-mail: mso@alinea.dk 

Jeg har en baggrund i skolen og har arbejdet som klasselærer på mellemtrinnet og udskolingen gennem en årrække – med fagene dansk og samfundsfag i centrum. Jeg er desuden cand.pæd i dansk og didaktik og har derfor både et praktisk og et teoretisk fundament at stå på. Jeg har tidligere arbejdet som redaktør indenfor danskfaget på Alinea, og har derfor et tæt forhold til det indhold, som danner rammen om de workshops og oplæg, I vil møde ude på skolerne.

Aftal et gratis drop in besøg, et kursus, et oplæg med Magnus, som vil hjælpe dig med at bruge Alineas digitale læremidler til at skabe ny læring sammen med dine elever.

Læs mere >

< Læs mindre


Morten Rasmussen
Læremiddelkonsulent
Produktspecialist Matematikfessor

Telefon: 27 84 41 11
E-mail: morten.rasmussen@alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre


Martin Thomsen
Læremiddelkonsulent

Telefon: 88 74 39 88
E-mail: mt@lruddannelse.dk

Læs mere >

< Læs mindre