IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk

Dansk (1128)

Dansk

Tilbage på sporet

Har du elever, der er blevet hægtet af? 

Læs mere >

< Læs mindre

Nyhed: CampOrd

Den bedste støtte til dine ordblinde elever

Læs mere >

< Læs mindre

Danskportal

Få gratis adgang til udvalgte forløb

Læs mere >

< Læs mindre

Find inspiration

Podcasts, film og artikler til din undervisning

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

fra ABC til MALK DE KOIJN 

At opleve et barn tage skriftsproget i brug er fascinerende. Når sproget bliver til lyde, barnet kan udtrykke i tegn – og sætte sammen til ord igen ...

At kunne læse og skrive er fantastisk! At læse med forståelse og udtrykke sig relevant er helt grundlæggende nødvendigt for at klare sig godt. Læsning er kilde til viden, oplevelser og indblik i egen og andres livsverden, og læsning inspirerer til selv at formulere viden og tanker i ord, billeder og skrift.

Sammen med de dygtigste praktikere og forskere og med udgangspunkt i danskfagets kompetenceområder udgiver vi læremidler, der følger og understøtter elevernes udvikling fra første håndfonem i børnehaveklassen til sidste håndtegn ved afgangsprøven: fra ABC til Malk de Koijn.

Vi er optagede af læring og af, hvordan vi både analogt og digitalt kan bidrage til det bedst mulige udgangspunkt for elevernes udvikling og lærernes daglige arbejde – med Fælles Mål og nye krav, fra indskoling til udskoling. Vi følges ad.

Rikke Bay Forlagschef.

 

Læs mere >

< Læs mindre

NyeUdgivelser
Få de seneste nyheder direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om nye og kommende læremidler!Ja, tak!

Læs mere >

< Læs mindre

Følg med på facebook
Her får du artikler om læring, tips til din undervisning og sjove konkurrencer! Kom med!

Læs mere >

< Læs mindre

 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Eva Stokholm Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget dansk

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmaterialer til danskundervisningen i grundskolen. Med Alineas danskbøger og digitale læremidler til danskundervisningen til alle klassetrin i folkeskolen har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. Undervisningsmaterialet lægger op til differentieret danskundervisning i indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Alineas læremidler til danskfaget understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk og giver eleverne den bedst mulige danskundervisning og læring.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alineas digitale og analoge undervisningsmaterialer træner eleverne deres læse- og skrivefærdigheder i dansk med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Eleverne i udskolingen kan få et indblik i afgangsprøven i dansk og kan forberede sig på deres FSA i danskfaget. Med Alineas materialer til danskundervisningen får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning, hvor samtlige lærematerialer lever op til de Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre