IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/

Kristendomskundskab (33)

Kristendomskundskab

NY
Kristendomskundskabsportal

Få gratis adgang til udvalgte forløb
frem til 1. august 2018

Læs mere >

< Læs mindre

Alinea
BlivKlog

Få værktøjer og inspiration
til din undervisning på blivklog.dk

Læs mere >

< Læs mindre

NyeUdgivelser
 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Esben Neergaard Andersen Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget kristendomskundskab

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmaterialer til kristendomsundervisningen i grundskolen. Med Alineas kristendomskundskabsbøger og digitale læremidler til kristendomskundskabsundervisningen i folkeskolen har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. Undervisningsmaterialet lægger op til differentieret kristendomsundervisning i indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Alineas læremidler til kristendomskundskabsfaget understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk og giver eleverne bedst mulig kristendomsundervisning og læring.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alineas digitale og analoge undervisningsmaterialer træner eleverne deres viden og færdigheder inden for kristendomskundskabsfaget med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Eleverne i udskolingen kan få et indblik i afgangsprøven i kristendomskundskab og de kan forbedrede sig på deres mulige FSA i kristendomskundskab. Med Alineas materialer til kristendomskundskab får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning, hvor samtlige lærematerialer lever op til de Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre