IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk

Kristendomskundskab (11)

Kristendomskundskab

Nyt til dit fag

Katalog til dansk og kulturfag

Læs mere >

< Læs mindre

Kristendomskundskabs-portal

Få gratis adgang til udvalgte forløb

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

NyeUdgivelser
Få de seneste nyheder direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om nye og kommende læremidler!Ja, tak!

Læs mere >

< Læs mindre

Følg med på facebook
Her får du artikler om læring, tips til din undervisning og sjove konkurrencer! Kom med!

Læs mere >

< Læs mindre

 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Eva Stokholm Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget kristendomskundskab

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmaterialer til kristendomsundervisningen i grundskolen. Med Alineas kristendomskundskabsbøger og digitale læremidler til kristendomskundskabsundervisningen i folkeskolen har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. Undervisningsmaterialet lægger op til differentieret kristendomsundervisning i indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Alineas læremidler til kristendomskundskabsfaget understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk og giver eleverne bedst mulig kristendomsundervisning og læring.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alineas digitale og analoge undervisningsmaterialer træner eleverne deres viden og færdigheder inden for kristendomskundskabsfaget med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Eleverne i udskolingen kan få et indblik i afgangsprøven i kristendomskundskab og de kan forbedrede sig på deres mulige FSA i kristendomskundskab. Med Alineas materialer til kristendomskundskab får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning, hvor samtlige lærematerialer lever op til de Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre