IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk

Fransk (91)

Fransk

Alinea
Franskportal

Få gratis adgang til udvalgte forløb

Læs mere >

< Læs mindre

Bingo !

En legende start på
franskundervisningen

Læs mere >

< Læs mindre

Villeby er
blevet byfornyet!

Det nye Villeby har fået et nyt, lækkert design og en nemmere navigation. Du finder det samme gode indhold som før.

Læs mere >

< Læs mindre

Français Formidable

Styrker dialogen,
så det bliver nemmere
at lære fransk

Læs mere >

< Læs mindre

Hurtig og let adgang
til det vigtigste om

Cooperative Learning

Læs mere >

< Læs mindre

fra Je M'APPELLE... til VIVE LA RÉVOLUTION

Fremmedsprog spiller en vigtig rolle, hvis danske unge skal kunne begå sig i en global verden. Med folkeskolereformen 2014 fik eleverne engelsk allerede fra 1. klasse – og tysk eller fransk fra 5. klasse. De får dermed tidligt syn for, hvordan fremmedsprog kan åbne døre til en stor og alsidig verden.

Som lærer er du den vigtigste sparringspartner for eleverne, for at de kan udvikle de nødvendige engelsk-, tysk- og fransksproglige kompetencer. Du giver dem ikke blot viden om sprogets byggeklodser, men også om livsvilkår og normer i andre kulturer. Du giver dem støtte til at turde udtrykke sig på et andet sprog og strategier til at klare sig, når de mangler viden.

Men næstvigtigst er læremidlerne – de gode ressourcer, der er nødvendige, for at du får tid til at koncentrere dig om det, der er det centrale. Det er ikke afgørende, om læremidlerne er digitale, analoge eller en kombination, men de skal hjælpe dig til at lave god undervisning – for det er det, det hele handler om.

Læremidlerne skal imødekomme alle de behov, som opstår i læreprocessen. De skal gøre det nemt at arbejde med målsætning, tegn på læring og evaluering. De skal være en støtte, når du skal differentiere din undervisning for at tilgodese alle elever. De skal sikre fagets grundlæggende viden og færdigheder og samtidig byde på aktuelle og motiverende temaer og problematikker. Det starter med My name is ... og slutter fx med et tema om Martin Luther King og civil rights i USA.

Vi har en fælles opgave – lad os løse den sammen!

Lise Nerlov Redaktionschef.

Læs mere >

< Læs mindre

NyeUdgivelser
Få de seneste nyheder direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om nye og kommende læremidler!Ja, tak!

Læs mere >

< Læs mindre

Følg med på facebook
Her får du artikler om læring, tips til din undervisning og sjove konkurrencer! Kom med!

Læs mere >

< Læs mindre

 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Eva Stokholm Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget fransk

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmateriale til franskundervisningen i grundskolen. Med Alineas franskbøger og digitale læremidler til franskundervisningen i folkeskolen har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. Undervisningsmaterialet lægger op til Cooperative Learning og differentieret franskundervisning på mellemtrinnet og i udskolingen. Alineas læremidler til franskfaget understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk og giver eleverne den bedst mulige franskundervisning og læring.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alinas digitale og analoge undervisningsmateriale træner eleverne deres færdigheder indenfor det franske sprog og den franske grammatik med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Eleverne i udskolingen kan få et indblik i afgangsprøven i fransk og kan forberede sig på deres FSA i franskfaget. Med Alineas materialer til franskundervisningen får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning, hvor samtlige læremidler lever op til de Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre