IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk

Biologi (21)

Biologi

Alinea
Biologiportal

Få gratis adgang til udvalgte forløb

Læs mere >

< Læs mindre

Alinea
BlivKlog

Få værktøjer og inspiration
til din undervisning på blivklog.dk

Læs mere >

< Læs mindre

fra DARWIN til DNA

Biologi og de resterende naturfag tager sit afsæt i nysgerrighed til den nære omverden: kroppen, miljøet, vejret, transport og energi. Derfra udvides og perspektiveres til alt fra Big Bang og atomers opbygning til grænsestridigheder og råstofressourcer.

At kunne perspektivere og se sig selv og sit eget liv i en større global sammenhæng, kan give den enkelte elev en større forståelse og øget handlekompetence. Biologiundervisning skal derfor være meningsfuld og motiverende og dermed medvirke til at skabe interesse, forståelse og virkelyst.

Sammen med de dygtigste forskere og praktikere indenfor biologi udgiver vi læremidler, der netop fokuserer på at bevidstgøre og inspirere eleverne til at deltage aktivt i biologifagets problematikker, så både lokale og globale udfordringer får relevans, og eleverne samtidig trænes i at fordybe sig, reflektere, perspektivere og tænke løsningsorienteret.

Vi er optagede af læring og af, hvordan vi både analogt og digitalt kan bidrage til det bedst mulige udgangspunkt for elevernes udvikling og lærernes daglige arbejde – med Fælles Mål og reformer, fra indskoling til udskoling. Vi følges ad.

Katrine Bruun Rørvig Digital Redaktionschef.

Læs mere >

< Læs mindre

Få de seneste nyheder direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om nye og kommende læremidler!Ja, tak!

Læs mere >

< Læs mindre

Følg med på facebook
Her får du artikler om læring, tips til din undervisning og sjove konkurrencer! Kom med!

Læs mere >

< Læs mindre

 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Eva Stokholm Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget biologi

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmaterialer til biologiundervisningen i grundskolen. Med Alineas biologibøger og digitale læremidler til biologiundervisningen i folkeskolen har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. Undervisningsmaterialet lægger op til differentieret biologiundervisning på mellemtrinnet og i udskolingen. Alineas læremidler til biologifaget understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk, og giver eleverne bedst mulig biologiundervisning og læring.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alineas digitale og analoge undervisningsmateriale træner eleverne deres viden og færdigheder inden for biologifaget med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Eleverne i udskolingen kan få indblik i afgangsprøven i biologi og kan forberede sig på deres FSA i biologifaget. Med Alineas materialer til biologiundervisningen får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning, hvor samtlige lærematerialer lever op til de Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre