IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk

Geografi (14)

Geografi

Nyt til dit fag

Katalog til matematik og naturfag

Læs mere >

< Læs mindre

Geografiportal

Få gratis adgang til udvalgte forløb

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

fra DARWIN til DNA 

Geografi og de resterende naturfag tager sit afsæt i nysgerrighed til den nære omverden: kroppen, miljøet, vejret, transport og energi. Derfra udvides og perspektiveres til alt fra Big Bang og atomers opbygning til grænsestridigheder og råstofressourcer.

At kunne perspektivere og se sig selv og sit eget liv i en større global sammenhæng, kan give den enkelte elev en større forståelse og øget handlekompetence. Geografiundervisningen skal derfor være meningsfuld og motiverende og dermed medvirke til at skabe interesse, forståelse og virkelyst.

Sammen med de dygtigste forskere og praktikere indenfor geografi udgiver vi læremidler, der netop fokuserer på at bevidstgøre og inspirere eleverne til at deltage aktivt i geografifagets problematikker, så både lokale og globale udfordringer får relevans, og eleverne samtidig trænes i at fordybe sig, reflektere, perspektivere og tænke løsningsorienteret.

Vi er optagede af læring og af, hvordan vi både analogt og digitalt kan bidrage til det bedst mulige udgangspunkt for elevernes udvikling og lærernes daglige arbejde – med Fælles Mål og reformer, fra indskoling til udskoling. Vi følges ad.

Pernille Rosenkvist Redaktionschef.

Læs mere >

< Læs mindre

Få de seneste nyheder direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om nye og kommende læremidler!Ja, tak!

Læs mere >

< Læs mindre

Følg med på facebook
Her får du artikler om læring, tips til din undervisning og sjove konkurrencer! Kom med!

Læs mere >

< Læs mindre

 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Eva Stokholm Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget geografi

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmaterialer til geografiundervisningen i grundskolen. Med Alineas geografibøger og digitale læremidler til geografiundervisningen i folkeskolen har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. Undervisningsmaterialet lægger op til Cooperative Learning og differentieret geografiundervisning i udskolingen. Alineas læremidler til geografifaget understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk og giver eleverne bedst mulig geografiundervisning og læring.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alineas digitale og analoge undervisningsmaterialer træner eleverne deres viden og færdigheder inden for geografifaget med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Eleverne i udskolingen kan få et indblik i afgangsprøven i geografi og de kan forbedrede sig på folkeskolens afgangsprøve (FSA) i geografifaget. Med Alineas materialer til geografiundervisningen får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning hvor samtlige lærematerialer lever op til de Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre