IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk

Tysk (143)

Tysk
Tyskportalen

Tyskportal

Få gratis adgang til udvalgte forløb

Ja, tak!

Læs mere >

< Læs mindre

Tid til at skrive

Find inspiration

Podcasts, film og artikler til din undervisning

Se mere

Læs mere >

< Læs mindre

Momo

Momo

Få mundtligt aktive elever

Læs mere

Læs mere >

< Læs mindre

Du bist dran

Du bist dran

En moderne tyskklassiker

Læs mere

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

fra ICH HEIßE… til ICH BIN EIN BERLINER

Fremmedsprog spiller en vigtig rolle, hvis danske unge skal kunne begå sig i en global verden. Med folkeskolereformen 2014 fik eleverne engelsk allerede fra 1. klasse – og tysk eller fransk fra 5. klasse. De får dermed tidligt syn for, hvordan fremmedsprog kan åbne døre til en stor og alsidig verden.

Som lærer er du den vigtigste sparringspartner for eleverne, for at de kan udvikle de nødvendige engelsk-, tysk- og fransksproglige kompetencer. Du giver dem ikke blot viden om sprogets byggeklodser, men også om livsvilkår og normer i andre kulturer. Du giver dem støtte til at turde udtrykke sig på et andet sprog og strategier til at klare sig, når de mangler viden.

Men næstvigtigst er læremidlerne – de gode ressourcer, der er nødvendige, for at du får tid til at koncentrere dig om det, der er det centrale. Det er ikke afgørende, om læremidlerne er digitale, analoge eller en kombination, men de skal hjælpe dig til at lave god undervisning – for det er det, det hele handler om.

Læremidlerne skal imødekomme alle de behov, som opstår i læreprocessen. De skal gøre det nemt at arbejde med målsætning, tegn på læring og evaluering. De skal være en støtte, når du skal differentiere din undervisning for at tilgodese alle elever. De skal sikre fagets grundlæggende viden og færdigheder og samtidig byde på aktuelle og motiverende temaer og problematikker. Det starter med My name is ... og slutter fx med et tema om Martin Luther King og civil rights i USA.

Vi har en fælles opgave – lad os løse den sammen!

Katrine Bruun Rørvig Redaktionschef.

Læs mere >

< Læs mindre

NyeUdgivelser
Få de seneste nyheder direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om nye og kommende læremidler!Ja, tak!

Læs mere >

< Læs mindre

Følg med på facebook
Her får du artikler om læring, tips til din undervisning og sjove konkurrencer! Kom med!

Læs mere >

< Læs mindre

 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Eva Stokholm Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget tysk

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmaterialer til tyskundervisningen i grundskolen. Med Alineas tyskbøger og digitale læremidler til tyskundervisningen i folkeskolen har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. Undervisningsmaterialet lægger op til Cooperative Learning og differentieret tyskundervisning på mellemtrinnet og i udskolingen. Alinea læremidler til tyskfaget understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk og giver eleverne den bedst mulige tyskundervisning og læring.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alineas digitale og analoge undervisningsmaterialer træner eleverne deres færdigheder indenfor det tyske sprog og den tyske grammatik med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Eleverne i udskolingen kan få et indblik i afgangsprøven i tysk og de kan forberede sig på deres FSA i tyskfaget. Med Alineas materialer til tyskundervisningen får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning hvor samtlige læremidler lever op til Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre