IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk

Historie (46)

Historie

Nyt til dit fag

Katalog til dansk og kulturfag

Læs mere >

< Læs mindre

Historieportal

Få gratis adgang til udvalgte forløb

Læs mere >

< Læs mindre

Find inspiration

Podcasts, film og artikler til din undervisning

Læs mere >

< Læs mindre

På sporet af historien

Masser af øvelser med CL og kontrafaktiske problemstillinger

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

fra SKABELSEN til PARAGRAFFER 

Historie og de resterende kulturfagene er de store spørgsmåls fag, hvor eksistentielle tanker, kulturelle rødder og præmisserne for at indgå i relationer og samfund bliver behandlet.

At vide, hvem man er, kunne reflektere over, hvor og hvad man kommer fra, og hvordan verden hænger sammen omkring én, er gode udgangspunkter for at begå sig som menneske og opnå det, man sætter sig for i skolen og i livet i øvrigt. Derfor inviterer vi eleverne med ind Under samme himmel, følger dem På sporet af historien og sætter Spot på samfundsfag.

Sammen med de dygtigste praktikere og forskere og med udgangspunkt i kompetenceområderne for Historie udgiver vi læremidler, der følger og understøtter elevernes refleksioner over livets store spørgsmål – fra skabelsen til paragrafferne.

Vi er optagede af læring og af, hvordan vi både analogt og digitalt kan bidrage til det bedst mulige udgangspunkt for elevernes udvikling og lærernes daglige arbejde – med Fælles Mål og nye krav, fra indskoling til udskoling. Vi følges ad.

Rikke Bay Forlagschef.

Læs mere >

< Læs mindre

NyeUdgivelser
Få de seneste nyheder direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om nye og kommende læremidler!Ja, tak!

Læs mere >

< Læs mindre

Følg med på facebook
Her får du artikler om læring, tips til din undervisning og sjove konkurrencer! Kom med!

Læs mere >

< Læs mindre

 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Eva Stokholm Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget historie

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmaterialer til historieundervisningen i grundskolen. Med Alineas historiebøger og digitale læremidler til historieundervisningen til alle klassetrin i folkeskolen har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. Undervisningsmaterialet lægger op til differentieret historieundervisning i indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Alineas læremidler til historiefaget understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk, og giver eleverne den bedst mulige historieundervisning og læring.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alineas digitale og analoge undervisningsmaterialer træner eleverne deres viden og færdigheder indenfor historiefaget med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Eleverne i udskolingen kan få et indblik i afgangsprøven i historie og de kan forbedrede sig på deres FSA i historiefaget. Med Alineas materialer til historieundervisningen får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning, hvor samtlige lærematerialer lever op til de Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre