IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/

Engelsk (295)

Engelsk

NY
Engelskportal

Få gratis adgang til udvalgte forløb
frem til 1. august 2018

Læs mere >

< Læs mindre

Klar til prøven i engelsk

Få inspiration og konkrete idéer
til, hvordan du forbereder den
mundtlige prøve i engelsk

Læs mere >

< Læs mindre

Yes we can
– til en ny generation

1.-2. klasse - 3. klasse på vej

Læs mere >

< Læs mindre

CampEngelsk

Træn engelsk på
en helt ny måde

Læs mere >

< Læs mindre

Træn med
Træningsbanden

Bliv dygtigere til dansk,
matematik, engelsk, tysk
og fransk

Læs mere >

< Læs mindre

Villeby

Besøg byen, der gør træning til en leg

Læs mere >

< Læs mindre

fra MY NAME IS... til I HAVE A DREAM

Fremmedsprog spiller en vigtig rolle, hvis danske unge skal kunne begå sig i en global verden. Med folkeskolereformen 2014 fik eleverne engelsk allerede fra 1. klasse – og tysk eller fransk fra 5. klasse. De får dermed tidligt syn for, hvordan fremmedsprog kan åbne døre til en stor og alsidig verden.

Som lærer er du den vigtigste sparringspartner for eleverne, for at de kan udvikle de nødvendige engelsk-, tysk- og fransksproglige kompetencer. Du giver dem ikke blot viden om sprogets byggeklodser, men også om livsvilkår og normer i andre kulturer. Du giver dem støtte til at turde udtrykke sig på et andet sprog og strategier til at klare sig, når de mangler viden.

Men næstvigtigst er læremidlerne – de gode ressourcer, der er nødvendige, for at du får tid til at koncentrere dig om det, der er det centrale. Det er ikke afgørende, om læremidlerne er digitale, analoge eller en kombination, men de skal hjælpe dig til at lave god undervisning – for det er det, det hele handler om.

Læremidlerne skal imødekomme alle de behov, som opstår i læreprocessen. De skal gøre det nemt at arbejde med målsætning, tegn på læring og evaluering. De skal være en støtte, når du skal differentiere din undervisning for at tilgodese alle elever. De skal sikre fagets grundlæggende viden og færdigheder og samtidig byde på aktuelle og motiverende temaer og problematikker. Det starter med My name is ... og slutter fx med et tema om Martin Luther King og civil rights i USA.

Vi har en fælles opgave – lad os løse den sammen!

Lise Nerlov Redaktionschef.

Læs mere >

< Læs mindre

NyeUdgivelser
 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Esben Neergaard Andersen Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget engelsk

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmaterialer til engelskundervisningen i grundskolen. Med Alineas engelskbøger og digitale læremidler til engelskundervisningen i folkeskolen har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. Undervisningsmaterialet lægger op til Cooperative Learning og differentieret engelskundervisning i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen. Alineas læremidler til engelskfaget understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk og giver eleverne den bedst mulige engelskundervisning og læring.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alineas digitale og analoge læremidler træner eleverne deres færdigheder inden for det engelske sprog og den engelsk grammatik med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Eleverne i udskolingen kan få et indblik i afgangsprøven i engelsk, og de får mulighed for at forberede sig på deres FSA i engelskfaget. Med Alineas materialer til engelskundervisningen får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning, hvor samtlige læremidler lever op til de Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre