Træn dine elever bomstærke

Træning er et vigtigt fundament for læring. Den understøtter nemlig udviklingen af faglige færdigheder, styrker hukommelsen og øger selvtilliden. Med træningsmateriale kan du som lærer differentiere din undervisning og sætte ind lige dér, hvor hver elev har behov for det. 

Derfor er træning et vigtigt aspekt af læring, og vi har en bred vifte af både analoge og digitale træningslæremidler, som kan bruges til målrettet træning, lektiecafé og fordybelsestid.  

Træning til matematik
Træning til dansk
Træning til fremmedsprog
Prøvetræning
Træning til specialundervisningen

Træning til matematik 

1, 2, træn! Med vores træningslæremidler får dine elever hurtigt styr på de fundamentale begreber i matematikfaget. Du kan udvælge opgaver baseret på den enkelte elevs behov, og fælles for alle opgaverne er, at de er nemme at gå til, så dine elever kan arbejde selvstændigt med dem. 

Se træningslæremidler til matematikfaget herunder. 

Læs mere >

< Læs mindre

Træning til danskfaget 

Målrettet træning sætter turbo på elevernes faglige udvikling. Vi har et varieret udvalg af læremidler til dansk, som styrker elevernes skrive- og staveevner, hjælper dem med at få godt styr på læsningen og tænder læseglæden.  

Se træningslæremidler til danskfaget herunder. 

Læs mere >

< Læs mindre

Træning til fremmedsprog 

Med dedikeret træning er det en smal sag at få styr på både kasus, accenttegn og omvendt ordstilling. Gennem træning får eleverne et friskt perspektiv på stoffet og får arbejdet intensivt med sproget, til det giver mening og sidder på rygraden. 

Se træningslæremidler til fremmedsprog herunder. 

Læs mere >

< Læs mindre

Prøvetræning 

Prøvetræning forbereder eleverne til afgangsprøverne og sikrer, at de er klar, når det gælder. Træningen giver en autentisk oplevelse af, hvordan det er at være til prøve, og hvad der kræves af dem, mens du får en tydelig fornemmelse af elevernes individuelle niveau.  

Læs mere >

< Læs mindre

Træning til specialundervisning 

Træning understøtter elevernes læring, når de er i fx læse- eller matematikvanskeligheder, og hjælper dem med at knække koden. Du får mulighed for at diffentiere din undervisning, så alle elever får opbygget et godt fagligt fundament, som de kan bygge videre på. 

Se træningslæremidler til specialundervisning herunder. 

Læs mere >

< Læs mindre

Artikler
Vil du læse mere om træning?

Styrk den faglige selvtillid med træning

Styrk den faglige selvtillid med træning

Endeløs gentagelse og kedsommelige opgaver. Træning i matematik har fået et blakket ry. Men træning er ikke et fy-ord, lyder det fra redaktionschef Pernille Rosenkvist for matematik, natur og teknologiforståelse og teamlead Heidi Thrane fra MatematikFessor. Eleverne skal øve sig, hvis de skal opnå viden, de kan bygge videre på.

Derfor skal eleverne bruge sanserne

Derfor skal eleverne bruge sanserne

Æstetisk litteraturundervisning har ikke noget med billeder eller smukke ting at gøre. Det handler om at bringe elevernes sanser i spil. Kenneth Jakobsen Bøye er medforfatter til Molevitten, som er et nyt dansksystem med en æstetisk tilgang til litteraturundervisningen i indskolingen.

Guide: Sæt matematikken i bevægelse

Guide: Sæt matematikken i bevægelse

Lærer Nanna Filt Christensen leger matematik ind ved at bruge animationer i GeoGebra, så elevernes færdigheder og motivation flytter sig i takt med dansende påskeæg på skærmen.

Få hul på teknologiforståelse med to gode modeller

Få hul på teknologiforståelse med to gode modeller

To modeller giver et godt udgangspunkt for at komme i gang med at undervise i teknologiforståelse. Den ene lægger vægt på at skabe og den anden på at afkode digitale produkter. Det fortæller Marie-Louise Wagner, der er centerkoordinator ved Center for Computational Thinking & Design, Aarhus Universitet.