Gå til hovedindhold

Hjælp til den svære måned: 3 gode nytårsforsætter i klassen

Vi er halvvejs i årets første måned, og du har sikkert stadig styr på dine nytårsforsætter. Men januar er den kritiske måned. 

yoga_artikel_uge-3_final.jpg

Vi er halvvejs i årets første måned, og du har sikkert stadig styr på dine nytårsforsætter. Men januar er den kritiske måned. Data fra løbeapps viser, at entusiasmen med at holde formen ved lige flader ud omkring i dag - 19. januar. Samtidig slår en ny undersøgelse fra Københavns Universitet fast, at vi hælder store mængder frugt, grønt og fiberrige fødevarer i indkøbskurven i januar. Og så vender vi tilbage til de mindre gode, gamle vaner. Måske er det det samme for de professionelle nytårsforsæt på jobbet?

Men hvis du kan nikke ja til en af disse mål for 2022 og har brug for input til at holde dem, har vi hjælp til dig her:

1) Du vil have fuld damp på trivsel og positive tanker i klassen efter to hårde år med nedlukninger. Prøv dette gratis forløb, der sætter fut i fællesskabet: Tro på dig selv og tænk positivt

2) 2022 er året, hvor dine elever får ekstra ilt til hjernen, strakt kroppen igennem og pulsen i vejret. Tjek vores korte yogaøvelser og sjove lege på Youtube.

3) Det skal være slut med at hælde oceaner af timer i Google, når du leder efter gode undervisningsmaterialer på nettet. Forstå.dk har ryddet op i junglen og har mere end 150+ gratis, digitale forløb i topkvalitet.