Gå til hovedindhold

Få læselystne og litteraturglade elever

Molevitten er et helt anderledes grundsystem end dem, du kender i dansk. Hvor læsesporet rummer et struktureret og gennemprøvet læseprogram, gør litteratursporet litteraturundervisningen nærværende. I dette webinar får du indblik i, hvordan du bruger hele Molevitten i din undervisning.

Mød læsekonsulent Pernille Frost og læremiddelforfatter Kenneth Jakobsen Bøye, som sammen har udarbejdet Molevitten. På bare en halv time giver de dig en grundig introduktion til dansksystemet, og hvordan du på en og samme tid skaber læse- og litteraturglæde hos dine elever. 
 
Pernille Frost giver dig redskaber til, hvordan du arbejder med det funktionelle bogstavkendskab og mestring. Hun kommer også rundt om vigtigheden af gentaget læsning, og hvordan du implementerer det i din undervisning. 
 
Kenneth Jakobsen Bøye giver dig værktøjer til at arbejde med en sanselig tilgang til litteraturen, og hvordan du hjælper eleverne med at få et sprog til at tale om forskellige tekster.  
 
Rigtig god fornøjelse!
 

bookmode_grafik_molevitten-magnus_f08101_ny.jpg

Nysgerrig på Molevitten? 

Molevitten er et grundsystem i særklasse, som styrker elevernes lyst til at læse og samtidig sikrer, at de bliver rigtig dygtige til det. Hvis det lyder som noget for dig og dine elever, så kontakt Magnus for et møde.