Gå til hovedindhold

Tid til fordybelse – 3 gode bøger til påsken

For mange er påsken ensbetydende med påskeæg, gækkebrev og familietid. Men påske kan også betyde tid til fordybelse. Dyk ned i Akademisk Forlags udgivelser, og lad dig blive inspireret. 

tophistorie-bla-web_uge12_1950x700.png

Her får du tre gode bud på bøger, der kan inspirere din undervisning på helt nye måder. Måske du og din klasse skal begynde at podcaste? Eller vil du sætte mere fokus på den understøttende læse- og skriveundervisning? Det kan også være du har brug for gode inputs til undervisning af ordblinde? Vi har udvalgt tre bøger, som kan inspirere dig og din undervisning. God fornøjelse!

Podcast i skolen:
Giv dine elever en stemme med denne håndbog i podcastproduktion, og træn deres formidling på en ny måde. Bogen er fyldt med gode eksempler og opgaver til din podcastundervisning.  
Se bogen her

Læs og skriv:
Hjælp dine elever i gang med at læse og skrive. Uanset hvilket niveau de befinder sig på. Læs & skriv er din guide til understøttende læse- og skriveundervisning, og bogen tager udgangspunkt i Fælles Mål om sproglig udvikling i alle fag.
Se bogen her

Undervisning af ordblinde i alle fag:
En praktisk brugsbog, der giver inspiration til, hvordan du kan undervise i et hvilket som helst fag i skolen, så ordblinde elever kan deltage ligeværdigt. Til gavn for alle elever i klassen.
Se bogen her

mandlaeser-web-2_uge12_1000x545px.png

Akademisk Forlag udgiver bøger til alle, der gerne vil vide mere om læsetræning, dysleksi, podcasting og en lang række andre relevante temaer indenfor skole og læring. Gå på opdagelse i vores udgivelser, og find inspiration til dit daglige arbejde på skolen.