Gå til hovedindhold

Alinea melder klar til Lærfest

Når Lærfest slår dørene op, står Alinea klar til at byde jer velkommen til en festlig dag i læringens tegn. Mød os, gå på opdagelse i standen, og hør spændende oplæg fra vores forfattere i København 16.-17. marts og i Aarhus 27.-28. april. 

design_uden_navn.jpg

Muleposer, bolsjer og tonsvis af plakater. Vi har fyldt vores stand til randen med masser af godter. Vi har selvfølgelig også masser af vores dygtige forfattere på oplægsprogrammet. Det er nemlig festen, vi alle har ventet på, når Lærfest bliver afholdt i København og Aarhus. I København kan du finde os på stand 310 og i Aarhus på stand nr. 50. Og vi glæder os til at se jer!  

Dét skal du opleve i København 
For matematiklæreren er der mulighed for at høre om undersøgende matematik, når Reflex-forfatterne træder op på scenen. Hør også om regnestrategier, number sense og sproglighed fra forfatterne bag det nye materiale Tal.  

Er du dansklærer, kan du få en indflyvning til det spritnye grundsystem Dynamo, der giver eleverne lyst til at engagere sig nysgerrigt i en meningsfuld og sanselig danskundervisning. Og hvor fakta og fiktion ligestilles. Og så vil forfatterne bag Molevitten give dig ny inspiration til, hvordan du lærer eleverne at mestre læsningen og samtidig blive kompetente og glade litteraturlæsere. 

Hvis du er sproglærer, er der også gode oplæg i sigte. Hør om, hvordan Chunks får eleverne hurtigt i gang med at tale fremmedsprog. Momo-forfatterne fortæller også, hvordan fokuseret projektorienteret arbejde træner elevernes sproglige færdigheder.  

Sidst, men slet ikke mindst, kan du få den nyeste viden om, hvad børn og unge vil lære mere om. Forstå.dk har nemlig undersøgt det og er klar til at dele den viden med dig.  

Læs om alle oplæg på Lærfest KBH her

Lasse Møller Jensen

Dét skal du opleve i Aarhus
Som dansklærer kan se frem til at møde hjernerne bag Molevitten, som er et danskmateriale i særklasse. Forfatterne til Sand mellem tænderne står også klar til at give dig en stor spand knasende guldkorn. Du kan også høre, hvordan det nye system Dynamo giver eleverne lyst til at engagere sig nysgerrigt i en meningsfuld og sanselig danskundervisning. Samt hvordan fakta og fiktion ligestilles i undervisningen. Arbejder du med ordblinde elever, kan du høre om lærermidlet SKRIV. Her kigger forfatterne forbi og fortæller, hvordan du kan skabe skrivemotivation for ordblinde elever. 

Er du matematiklærer, kan du høre om den undersøgende matematik, når Reflex-forfatterne giver dig en indflyvning til det nye matematiksystem. Bliv klogere på strategier og tegneserier i matematik, når forfatterne bag Matematikvanskeligheder præsenterer det nye materiale.  

Sproglæreren kan glæde sig til, at Connect-forfatter Hanne Ray Pedersen fortæller om anvendelsen af skriverammer og checklister, som du kan bruge med det samme i undervisningen.  

Alle er inviteret, når Ordblindetræning præsenterer dugfrisk viden inden for ordblindhed. Ligeledes byder Forstå.dk alle velkommen, når de præsenterer resultaterne fra deres nye undersøgelse om, hvad elever gerne vil vide og lære mere om. 

Læs om alle oplæg på Lærfest Aarhus her