Gå til hovedindhold

4 skarpe juleforløb til din decemberplanlægning

Klar til december? Få inspiration til din juleundervisning med disse fire nye juleforløb.  

artikel_topbanner_1200x600.png

December nærmer sig, og det betyder, at julestemningen så småt spreder sig på skolen. I Alineas portaler finder du masser af juleforløb til din undervisning, og vi har samlet fire af de nyeste, så du nemt kan planlægge årets juleløjer. 

Flere af forløbene ligger gratis hele december, og hvis du gerne vil have adgang til de resterende forløb, kan du nemt oprette en gratis prøveadgang her.

Luk

Kim Svarer

 

Matematik: Det er plus’lig blevet jul!, 0. klasse 
Gratis til og med december ’22 

Det er pludselig blevet december i skoven, og det betyder, det er tid til julehygge! I forløbet her kan 0. klasserne spejle figurer, synge julesange og lave pynt af geometriske figurer, så I både lærer og juler løs.  

Prøv forløbet

Luk

Lars Samsøe'

Dansk: Ruth-Violas jul, 0.-2. klasse 
Ruth-Viola har en drøm om at blive juledame. Men … findes juledamen egentlig? Det sætter hun og hendes venner sig for at finde ud af, og på vejen støder de på et helt særligt krybbespil, en sur centerchef og en meget træt bibliotekar. 

Tag med på eventyr i dette helt nye julekalenderforløb, som indeholder et afsnit af Ruth-Violas jul og en hyggelig opgave hver dag i december.  

Hold jul med Ruth-Viola

Luk

Shutterstock

Historie: Jul, 5.-6. klasse 
Gratis til og med december ’22 

I dag har mange af os nogle faste juletraditioner, men julen har ikke altid set ud, som den gør i dag.  

I dette nyindflyttede Clio-forløb kan I blive kloge på, hvornår julen blev en del af kristendommen, hvordan jul var engang, og hvor i alverden nisserne kom fra. 

Bliv juleekspert

Luk

Pernille Mühlbach

 

Tysk: Momos Weihnachten, 5. klasse 
Gratis til og med december ’22 

Hold jul med Alex og Julia fra Momo-universet i dette nye, selvstændige forløb til tysk. Her lærer eleverne om Nikolaustag samt tyske julesmåkager og synger julesange – både en traditionel én af slagsen og en original sang, der er skrevet til forløbet.  

Undervejs skal eleverne både lytte, læse, tale og skrive, mens de julehygger. 

Prøv forløb