Forudbestil

Workshop, Molevittens litteraturspor

Forudbestil

Molevitten er et dansksystem til indskolingen, som består af to spor:

  • Det gule læsepor, som er et struktureret og gennemprøvet læseprogram, hvor der arbejdes med en systematisk og lydbaseret tilgang til læseundervisningen med tilhørende læsebøger til differentieret læsetræning.
  • Det grønne spor litteraturspor, som har en æstetisk tilgang til undervisningen, tager afsæt i fælles oplæsning og elevernes aktive møde med tekster og har dannelse i højsædet.
    Tilsammen kommer de to spor omkring alle danskfagets mål.

Denne workshop har fokus på, hvordan du arbejder med en æstetisk tilgang til tekster i indskolingen, og målet med litteratursporet er, at eleverne møder en mangfoldighed af litteratur (billedbøger, kunst, film, medier m.m.) gennem leg, sanselige oplevelser og elevernes aktive møde med teksterne. Teksterne skal bevæge eleverne, gribe dem om hjertet, få håret til at stritte på dem, underholde dem helt ned i maven, få dem til at undre sig og gøre dem nysgerrige på teksterne. Workshoppen giver dig ideer til, hvordan du konkret åbner litteraturen og tekster for de yngste elever, så de bliver aktive, kreative og bruger både krop og hoved.

Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

 

Læs mereLæs mindre
Kan forudbestilles
Forudbestilling
Pris 3.640,00 kr.
Total pris 3.640,00 kr.
Pris inkl. moms 4.550,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Indskoling-3. klasse
Fag
Dansk
Udgivelsesdato
27. aug. 2020
ISBN
K00032
Udgave
1