IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
3.500 , 00 kr.
4.375 , 00 kr.
Workshop, Molevittens læsespor

Workshop, Molevittens læsespor

Workshop, Molevittens læsespor

Molevitten er et dansksystem til indskolingen, som består af to spor:

  • Det gule læsepor, som er et struktureret og gennemprøvet læseprogram, hvor der arbejdes med en systematisk og lydbaseret tilgang til læseundervisningen med tilhørende læsebøger til differentieret læsetræning
  • Det grønne spor litteraturspor, som har en æstetisk tilgang til undervisningen, tager afsæt i fælles oplæsning og elevernes aktive møde med tekster og har dannelse i højsædet.
    Tilsammen kommer de to spor omkring alle danskfagets mål.

Denne workshop består af en grundig indføring i Molevittens læsespor. Målet i læsesporet er, at eleverne efter 2. klasse mestrer at læse gennem et struktureret og stilladserende læseprogram, som også giver de svageste begynderlæsere et godt og fagligt udgangspunkt. Læsesporet i Molevitten følger et afprøvet læseprogram med overbevisende resultater.

Workshoppen giver dig et et overblik over arbejdsfordelingen mellem læsning og litteratur og mellem klassetrinene 0., 1. og 2. klasse med henblik på læseindlæring og skriveudvikling. Det gennemgående fokus i læsesporet er mestring, og for at gøre alle klassens elever til gode læsere skal du som dansklærer stilladsere og modellere læseudviklingen både i den fælles undervisning og i dialog med den enkelte elev. Workshoppen viser dig, hvordan du kan gøre dette, og den præsenterer nogle nye evalueringsredskaber, som gør det lettere for dig at differentiere i din læse- og skriveundervisning.

Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
Niveau: Indskoling-4. klasse Fag: Dansk
4.375 , 00 kr.
3.500 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms