Ny Staveraket Lærervejledning med tavlebog

Ny Staveraket er et læremiddel, der træner elevers stavefærdigheder fra 0.-10. klasse. I Ny Staveraket arbejdes der niveaudelt med dansk retskrivning ud fra en model, der illustrerer de forskellige delfærdigheder, som eleverne i løbet af deres skoletid bør lære at mestre.

I denne lærervejledning til Ny Staveraket finder du i første del en beskrivelse af, hvordan en effektiv staveundervisning kan finde sted, og hvilken forskning Ny Staveraket bygger på. Derpå følger en introduktion til forskellige stavestrategier og en direkte indføring i arbejdet med både kortlægning og med elevhæfterne. Hvordan elevernes staveniveau findes, og hvilke hæfter de forskellige elever bør arbejde med, finder du i lærerhæftet til Kortlægning.

I anden del af denne lærervejledning er der en side-for-side vejledning til opgaverne i de 15 elevhæfter. Her kan man først læse en introduktion til den enkelte fase, og hvad man som lærer skal være særlig opmærksom på. Derefter følger en beskrivelse af, hvad hver enkelt opgave går ud på, og hvordan man skal arbejde med den.

Udover træning af delfærdighederne i elevhæftet anbefaler vi, at man også gør brug af ordkortene og de sproglege, der er beskrevet efter hver fase her i lærervejledningen. På den måde opnår man en mere varieret undervisning, og eleverne får et større udbytte af elevhæfterne.

Rettenøgler til elevhæfter samt, ordkort og ressourcer til sproglege findes på nystaveraket.alinea.dk.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 1.060,00 kr.
Total pris 1.060,00 kr.
Pris inkl. moms 1.325,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Fag
Dansk
Antal sider
120
Udgivelsesdato
15. aug. 2021
ISBN
9788723557919
Udgave
1