10. klasse – et helt særligt år

10. klasse byder på nogle helt unikke oplevelser og udfordringer for både elever og lærere. Eleverne kommer fra mange forskellige skoler med varierende faglige kompetencer, og det betyder, at du som lærer skal favne bredt.  

Her på siden finder du vores læremidler til 10. klasse, som hjælper dig med at sætte skub i dine elevers faglige udvikling. Vi har både digitale og analoge materialer, som giver dig mulighed for at skræddersy din undervisning til dine elever. 

Materiale til matematik 

Til matematik har vi både portalforløb, årsplaner og en grundbog dedikeret til 10. klasse, som samler elever fra forskellige systemer og niveauer. Med hjælp fra vores læremidler kan du forberede dine elever til at tackle prøveform B med overskud.  

 

Læs mere >

< Læs mindre

.             

 

Læs mere >

< Læs mindre

Materiale til dansk  

I Danskportalen finder du årsplaner og en række inspirerende forløb, som sikrer, at dine elever bliver helt klar til afgangsprøven i 10. klasse. 

Materiale til samfundsfag  

I Samfundsfagportalen finder du en række inspirerende forløb, skræddersyet til 10. klasse.

 

Materiale til engelsk 

I Engelskportalen finder du en række inspirerende forløb, dedikeret til 10. klasse.

Materiale til tysk  

I Tyskportalen finder du en række inspirerende forløb, dedikeret til 10. klasse.

Materiale til fysik/kemi  

I Fysik/kemiportalen finder du en række inspirerende forløb, dedikeret til 10. klasse.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Tværfagligt materiale 

Vores tværfaglige materiale dækker en bred vifte af emner og fungerer supergodt som supplerende materiale til alle fag og niveauer. Bliv skarp på teknologiforståelse med vores portal, eller dyk ned i aktuelle nyheder med nyhedsmediet Koncentrat eller gratis materiale fra Forstå.dk. 

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Træning 

Med træning kommer dine elever godt ind i materialet og udvikler sig i deres eget tempo. Træningen kan tilpasses elevernes individuelle niveau, og du kan fx tildele materiale fra 8.-9. klasse til de elever, som har behov for at styrke deres faglige fundament yderligere.  

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre