Superreaders.dk

1.-10. klasse | Digitalt læremiddel

Superreaders.dk er et onlinebibliotek med over 200 digitale bøger til engelsk-, tysk- og franskundervisningen. Her findes masser af gode historier til sprogundervisningen i 1.-10. klasse eller som fritidslæsning.

Eleverne kan læse bøgerne både på computer og tablet, og størstedelen af teksterne kan de få læst op af indtalt eller syntetisk stemme. Læsningen suppleres med interaktive opgaver og boganmeldelser, som eleverne læser og deler med hinanden.

Tegn abonnement

Superreaders.dk | 1.-10. klassetrin

 Købsbetingelser 

  • Prisen er pr. år pr. klasse på 4.-6. klassetrin.
  • Der skal kun tegnes abonnement for 4.-6. klasser.
  • Læg det samlede antal klasser i kurven.
  • Abonnementet er løbende, se øvrige vilkår*
Pris pr. år pr. klasse
300 , 00 kr.
375 , 00 kr.
Vælg startdato:

*Øvrige vilkår
Abonnementsperioden er 12 måneder fra abonnementets startdato. Abonnementet genfaktureres automatisk, såfremt det ikke opsiges senest 30 dage før den indeværende periodes udløb. Opsigelse skal sendes skriftligt til kundeservice. Der er ingen fortrydelsesret på digitale varer.

Hvorfor vælge Superreaders.dk?

  • Med Superreaders.dk får eleverne adgang til over 200 bøger på engelsk, tysk og fransk.
  • Læsningen kan foregå overalt.
  • Interaktive opgaver og aktiviteter findes bagerst i samtlige bøger.
  • Eleverne styrer selv deres læsning.

Læs mere >

< Læs mindre

  • De interaktive opgaver giver en dynamisk og større forståelse af bøgerne.
  • Superreaders.dk er udviklet i samarbejde med lærere, skolebiblioteketr og børn, så det lever op til brugernes krav og behov.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvad er Superreaders.dk?

Superreaders.dk er et online bibliotek med bøger på fransk, tysk og engelsk, som henvender sig til alle skoler, hvor man vil tilbyde eleverne i 1.-10. klasse et bredt udvalg af digitale bøger. Biblioteket bliver hele tiden udvidet med nye spændende bøger. 

Hvad indeholder Superreaders.dk
Superreaders.dk indeholder over 200 digitale bøger. De er inddelt efter sprog, serie, emner og niveau, som kan kombineres i en søgning, så det er nemt at finde de bøger, der passer til din undervisning og dine elever. Til alle bøgerne er der knyttet aktiviteter og opgaver, som er tilpasset målgruppens niveau. Superreaders.dk hjælper med at huske, hvilken bog dine elever er i gang med, og hvor langt de er kommet. Eleverne kan nemt gemme deres yndlingsbøger under favoritter, så de altid kan læse dem igen.

Hvordan administrerer du som lærer Superreaders.dk?
Som lærer får du adgang til en lærerside, der giver dig en række værktøjer på Superreaders.dk. Du kan eksempelvis vælge, hvilke bøger dine elever skal have adgang til og hvilke de skal læse. Du kan tjekke deres opgavesvar og boganmeldelser samt sende beskeder til hele klassen.

Både lærer og elever tilgår Superreaders.dk med deres personlige UNI-login.

Se mere på www.superreaders.dk

 

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Se en præsentation af Superreaders.dk

På Superreaders.dk kan dine elever læse bøger, få dem læst højt og se klassens mest læste bøger og kammeraternes boganmeldelser – på engelsk, tysk og fransk.

Læs mere >

< Læs mindre