CampMat

1.-6. klasse | Digitalt læremiddel

Gå i træningslejr – gå på opdagelse!
Når dine elever skal træne de matematiske færdigheder, skal det være på en intelligent måde, og det må også gerne være sjovt og motiverende! Begge dele finder du i det digitale træningslæremiddel CampMat. Men CampMat er meget mere end bare træning. Det er et ægte adaptivt læremiddel, der udfolder sig intelligent omkring elevens individuelle læringssti. 

Ønsker du at købe?

Benyt bestillingsformularen via linket nedenfor eller kontakt kundeservice på tlf: 70 25 46 66.

BESTIL HER 

 

Læs mere >

< Læs mindre

    CampMat koster:

 900KR.
         Indskoling og mellemtrin

       Prisen er pr. år pr. klasse for den valgte portal.
       Der skal betales for alle skolens klasser i målgruppen.
       Vælg mellem: indskoling 1.-3. kl. | mellemtrin 4.-6. kl. 

Læs mere >

< Læs mindre

Hvad er CampMat?

CampMat er et adaptivt træningslæremiddel, som lærer den enkelte elev at kende. CampMat præsenterer opgaver for eleven i en rækkefølge, der er baseret på elevens individuelle læringssti, dvs. hvordan eleven har løst de tidligere opgaver. Det betyder, at eleven træner på sit eget faglige niveau og hele tiden bliver hjulpet videre i den rigtige retning og i det rigtige tempo.  Der vil altså være mange forskellige veje til opfyldelse af de over 400 læringsmål.

CampMat er udviklet sammen med elever og indeholder derfor spilelementer, som eleverne kender, og som motiverer dem til at blive udfordret på deres eget niveau. Undervejs møder de korte instruktionsfilm, der støtter og inspirerer til udvikling af gode tælle- og regnestrategier.

Som lærer kan du hele tiden følge med i dine elevers arbejde og progression, både klassen som helhed og den enkelte elev. Den præcise feedback giver en unik mulighed for at gå i dialog med den enkelte elev og udnytte den enkeltes potentiale bedst muligt.

CampMat er et supplement til din daglige undervisning og kan kombineres direkte med matematiksystemerne KonteXt+Format og Matematrix

CampMat er struktureret med udgangspunkt i Fælles Mål.

Se mere på campmat.alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Få optimalt udbytte af din
matematikundervisning

— brug CampMat sammen med KonteXt+, Matematrix og Format

CampMat synliggør den enkelte elevs styrker og svagheder og kommer med anbefalinger til, hvor du skal fokusere din undervisning. Bruger du KonteXt+, Matematrix eller Format sammen med CampMat, er det nemt at sikre, at dine elever arbejder med lige præcis den type opgaver, de har brug for.

Læs mere >

< Læs mindre