IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
Koncentrat

Koncentrat

7.-10. klasse | Digitalt læremiddel

Med Koncentrat får du nyheder formidlet direkte til udskolingen. Flere gange om ugen skriver erfarne journalister let forståelige nyhedsartikler, og dygtige forfattere løfter dem ind i didaktiserede forløb, så en dugfrisk artikel om et højaktuelt emne hurtigt kan bringes ind i undervisningen.

Brug Koncentrat sammen med dine øvrige læremidler i samfundsfag, dansk, historie, naturfagene, kristendomskundskab og sundheds- og seksualundervisning.
 

Prøv gratis forløb

Læs mere >

< Læs mindre

Ønsker du at købe?

Kontakt kundeservice
på tlf: 3369 4666

Læs mere >

< Læs mindre

Modulet koster:

700KR.

Udskoling 7.-10. kl.
Prisen er pr. år pr. klasse.
Der skal betales for alle skolens 7.-10. klasser.

Læs mere >

< Læs mindre

Prøv et gratis forløb

Koncentrat

Koncentrat er et nyhedsmedie, hvor journalistiske artikler lægges i en didaktisk ramme og giver et dynamisk input til undervisningen i udskolingen.

Garvede journalister skriver aktuelle, friske og forståelige nyheder om tidens vigtige emner. Nyhederne er skrevet til unge og spænder fra den store verdens udfordringer fra klimakrise og Kinas globale fremvækst over den hjemlige samfundsudvikling til det nære og svære ungdomsliv med alt fra præstationspres til hævnporno. Samtidig undersøges, hvordan nye teknologier som droner og kunstig intelligens præger vores samfund.

Koncentrat har som oftest unge kilder i centrum, og materialet søger altid at belyse forskellige løsninger på de problemer og konflikter, der undersøges.

Målet er at styrke unges demokratiske dannelse ved at tilbyde viden og overblik, så unge kan støbe deres egne holdninger til verden og blive inspireret til at engagere sig i den.

Koncentrat udkommer med nye artikler og forløb flere gange om ugen og giver dermed læreren mulighed for at bringe højaktuelle emner ind i undervisningen. Forløbene er differentierede og har integreret læringsmål.

Læs mere >

< Læs mindre

MEDIEUGENLøs det 2019

Ny, årlig konkurrence for elever i 7. til 10. klasse.

Læs mere

Læs mere >

< Læs mindre