Koncentrat

7.-10. klasse | Digitalt læremiddel

Med Koncentrat får du nyheder formidlet direkte til udskolingen. Flere gange om ugen skriver erfarne journalister let forståelige nyhedsartikler, og dygtige forfattere løfter dem ind i didaktiserede forløb, så en dugfrisk artikel om et højaktuelt emne hurtigt kan bringes ind i undervisningen.

Brug Koncentrat sammen med dine øvrige læremidler i samfundsfag, dansk, historie, naturfagene, kristendomskundskab og sundheds- og seksualundervisning.  

 

Tegn abonnement

Koncentrat | 7.-10. klassetrin

 Købsbetingelser 

  • Prisen er pr. år pr. klasse på 7.-10. klassetrin.
  • Der skal tegnes abonnement for samtlige 7.-10. klasser.
  • Læg det samlede antal klasser i kurven.
  • Abonnementet er løbende, se øvrige vilkår*
Pris pr. år pr. klasse
900 , 00 kr.
1.125 , 00 kr.
Vælg startdato:

*Øvrige vilkår
Abonnementsperioden er 12 måneder fra abonnementets startdato. Abonnementet genfaktureres automatisk, såfremt det ikke opsiges senest 30 dage før den indeværende periodes udløb. Opsigelse skal sendes skriftligt til kundeservice. Der er ingen fortrydelsesret på digitale varer.

Koncentrat

Koncentrat er et nyhedsmedie, hvor journalistiske artikler lægges i en didaktisk ramme og giver et dynamisk input til undervisningen i udskolingen.

Garvede journalister skriver aktuelle, friske og forståelige nyheder om tidens vigtige emner. Nyhederne er skrevet til unge og spænder fra den store verdens udfordringer fra klimakrise og Kinas globale fremvækst over den hjemlige samfundsudvikling til det nære og svære ungdomsliv med alt fra præstationspres til hævnporno. Samtidig undersøges, hvordan nye teknologier som droner og kunstig intelligens præger vores samfund.

Koncentrat har som oftest unge kilder i centrum, og materialet søger altid at belyse forskellige løsninger på de problemer og konflikter, der undersøges.

Målet er at styrke unges demokratiske dannelse ved at tilbyde viden og overblik, så unge kan støbe deres egne holdninger til verden og blive inspireret til at engagere sig i den.

Koncentrat udkommer med nye artikler og forløb flere gange om ugen og giver dermed læreren mulighed for at bringe højaktuelle emner ind i undervisningen. Forløbene er differentierede og har integreret læringsmål.

Læs mere >

< Læs mindre