IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
304 , 00 kr.
380 , 00 kr.
Tid til dansk i overbygningen, I mørket, Elevbog/Web

Tid til dansk i overbygningen, I mørket, Elevbog/Web

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i dansk i udskolingen.

I mørket  kan alting ske! Især når manuskriptforfatter, instruktør, klipper og komponist har sat sig for at fortælle os en god historie i levende billeder. Lyset dæmpes, og pludselig er vi på Månen, Møn eller midt i et menneskes liv.

I mørket  er en bog om film og om, hvordan man laver film – fortalt af professionelle filmfolk. Med udgangspunkt i tre af filminstruktøren Kaspar Munks kortfilm og deres tilblivelse, får I et sjældent indblik i processen omkring filmproduktion – fra ideen til den færdige film, fra den helt lille produktion til den større. Gennem dvd’ens tre film samt bogens tekster og opgaver arbejder I med kortfilmgenren og med ideer, manuskript, storyboard, optagelser, klipning, lyd og markedsføring af film. I mørket  kommer også omkring noveller, lyrik og billedkunst fra forskellige perioder. Jeres egne filmproduktioner kan I præsentere, kommentere og anmelde.

I mørket  giver indsigt, sprog og begreber til jeres analyse af og arbejde med film – på filmenes egne præmisser.

 

Læs mere >

< Læs mindre

  Det kan varmt anbefales I en tid, hvor mange lærere sukker efter nye danske kortfilm til undervisningen, er dette undervisningsmateriale i enhver forstand et kup.
  Folkeskolen
  På lager
  ISBN:
  9788723028167
  1. oplag 03. nov. 2009
  128 sider
  Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Rikke Bay
  380 , 00 kr.
  304 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Det kan varmt anbefales I en tid, hvor mange lærere sukker efter nye danske kortfilm til undervisningen, er dette undervisningsmateriale i enhver forstand et kup. Det er et samarbejde mellem filminstruktøren Kaspar Munk og dansk børnefilmformidlings store gamle kæmpe og dennes kone, Ulrich og Judith Breuning. Resultatet er ikke blot et originalt og ambitiøst undervisningsmateriale til dansk i overbygningen, men også en dvd med tre korte fiktionsfilm, der både underholder og udfordrer. Det skriftlige materiale handler om film. Men det kommer omkring sit tema med henblik på såvel filmproduktion som filmanalyse. Det perspektiverer samtidig til andre kunstneriske udtryksformer - novellen, digtet og fotografiet. Materialet er struktureret som hele forløbet i en filmproduktion, fra idé til lancering af den endelige film. Undervejs er der oplæg og opgaver, som knytter an til de tre kortfilm, der formentlig helt bevidst præsenteres i tiltagende sværhedsgrad. Konstellationen filmanalytiker, filmpædagog og filminstruktør har skabt et meget tilfredsstillende materiale, som i den grad kommer hele vejen rundt om arbejdet med korte film i undervisningen. Det kan varmt anbefales.
   Folkeskolen
   Feltgruppe