IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk

Matematik (607)

Matematik

Reflex

Nyt, banebrydende grundsystem til 0.-1. klasse

Læs mere >

< Læs mindre

MAT 10

Nyt matematiksystem til 10. klasse

Læs mere >

< Læs mindre

Matematikportalen

Få gratis adgang til udvalgte forløb

Læs mere >

< Læs mindre

Tilbage på sporet

Har du elever, der er blevet hægtet af? 

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

fra 2+2 til EKSPONENTIEL VÆKST 

Lige fra de tidligste leveår lærer børnene matematik, når de foretager sig noget, der vedrører antal, størrelser og former. Det kan fx være i lege med klodser, sorteringer og talremser, og når de får brug for at sætte ord på, hvor mange gæster der kommer på besøg.

At kende tallene og kunne beskrive antal og rækkefølge er et grundlæggende fundament for at kunne fungere optimalt i sociale sammenhænge. For at kunne håndtere en række dagligdags situationer er det nødvendigt at kende til og kunne udføre beregninger med de fire regningsarter. Senere vil regning erstattes med algebra. Et solidt matematisk fundament danner baggrund for, at eleverne får de bedste forudsætninger for at opnå kompetencer til at analysere og forholde sig kritisk til den matematik, vi omgiver os med.

Sammen med de dygtigste praktikere og forskere og med udgangspunkt i matematikfagets kompetencemål udgiver vi læremidler, der øger og understøtter elevernes udvikling fra de første regnehistorier i børnehaveklassen til vækstkurver ved de afgørende timer under afgangsprøven: fra 2 + 2 til eksponentiel vækst.

Vi er optagede af læring og af, hvordan vi både analogt og digitalt kan bidrage til det bedst mulige udgangspunkt for elevernes udvikling og lærernes daglige arbejde – med Fælles Mål og reformer, fra indskoling til udskoling. Vi følges ad.

Erik C. Stenbøg Redaktionschef.

Læs mere >

< Læs mindre

NyeUdgivelser
Få de seneste nyheder direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om nye og kommende læremidler!Ja, tak!

Læs mere >

< Læs mindre

Følg med på facebook
Her får du artikler om læring, tips til din undervisning og sjove konkurrencer! Kom med!

Læs mere >

< Læs mindre

 
Bliv ringet op
af en læremiddel- konsulent

Læs mere >

< Læs mindre

»God digital undervisning er aldrig blot “strøm til en bog". Det giver dig og dine elever ny indsigt til undervisningen, og inviterer klassen til at være aktører.«

— Eva Stokholm Læremiddelkonsulent

 

FIND DIN LÆREMIDDELKONSULENT

Læs mere >

< Læs mindre

Om faget matematik

Forlaget Alinea udgiver undervisningsmaterialer til matematikundervisningen i grundskolen. Med Alineas matematikbøger og digitale læremidler til matematikundervisningen til alle klassetrin i folkeskolen har du mulighed for at bruge blended learning i din undervisning. Undervisningsmaterialet lægger op til differentieret matematikundervisning i indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Alineas læremidler til matematikfaget understøtter, stimulerer og udfordrer eleverne både fagligt og fagdidaktisk og giver eleverne den bedst mulige matematikundervisning og læring.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Med Alineas digitale og analoge læremidler træner eleverne deres regnefærdigheder med forskningsbaseret undervisningsmateriale. Eleverne i udskolingen kan få et indblik i afgangsprøven i matematik og kan forberede sig på deres FSA i matematik. Med Alineas materialer til matematikundervisningen får eleverne en pædagogisk og didaktisk undervisning, hvor samtlige læremidler lever op til de Fælles Mål.
Få den bedst mulige matematikundervisning og læring derhjemme.

Læs mere >

< Læs mindre