Format 0, Evalueringshæfte

Dette hæfte er et engangshæfte til undervisning i matematik i børnehaveklassen. Indholdet er udarbejdet, så det knytter sig til fornyelsen af Format 0, Elevbog/Web.

Evalueringen er digitaliseret

Når I har købt Format 0 Lærervejledning/Web og et klassesæt af Format 0 Elevbog/Web, får I adgang til MitFormat.dk. Her kan eleverne som noget nyt udfylde evalueringen digitalt og læreren kan få et hurtigt overblik over elevernes fremskridt, samt hvilke områder, der skal arbejdes mere på.

Evalueringshæfte med fremadrettet evaluering til hvert kapitel
For at kunne undervise eleverne med udgangspunkt i deres aktuelle faglige niveau, er det vigtigt at finde frem til hvad de allerede kan, og hvad de har behov for at arbejde mere med. Til det formål, er der udarbejdet et evalueringshæfte, som består af to korte færdighedsevalueringer til hvert kapitel i elevbogen og en begrebsevaluering til hvert andet kapitel.

Format 0, Evalueringshæfte egner sig godt som redskab til skole-hjem-samtaler og udarbejdelsen af elevplaner.

Evaluering af færdigheder
Færdighedsevalueringerne er struktureret, så de giver et billede af elevernes faglige niveau. Med udgangspunkt heri henvises der i evalueringshæftet til, hvilke værksteder det er relevante for eleverne at fordybe sig i.

Evaluering af begreber
Begrebsevalueringerne er udformet som en kontrolleret tegniagttagelsesopgave (KTI) og består af mere åbne opgaver, der giver et indblik i elevernes begrebsforståelse.

Har du bog, har du web!
I 0. klasse kan evalueringen som noget nyt også tilgås digitalt på MitFormat.dk, når I har købt klassesæt af elevbog/web. Evalueringerne rettes automatisk og henviser eleven til det værksted, som svarer til elevens niveau.

Facitliste og evalueringsvejledning til evalueringshæftet findes format.alinea.dk

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 26,00 kr.
Total pris 26,00 kr.
Pris inkl. moms 32,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
0. klasse
Fag
Matematik
Antal sider
16
Udgivelsesdato
01. aug. 2017
ISBN
9788723523112
Udgave
2