IndlæserVent venligst…
Indlæser
22 , 00 kr.
27 , 50 kr.
Format 0, Evalueringshæfte

Format 0, Evalueringshæfte

Format 0, Evalueringshæfte er i fornyet udgave klar til skolestart 2017
 
Dette hæfte er et engangshæfte til undervisning i matematik i børnehaveklassen. Indholdet er udarbejdet, så det knytter sig til fornyelsen af Format 0, Elevbog/Web.
 
For at kunne undervise eleverne med udgangspunkt i deres aktuelle faglige niveau er det vigtigt at finde frem til, hvad de allerede kan, og hvad de har behov for at arbejde mere med. Til det formål er der udarbejdet et evalueringshæfte, som består af to korte færdighedsevalueringer til hvert kapitel i elevbogen og en begrebsevaluering til hvert andet kapitel.
 
Evalueringshæftet giver dig mulighed for at få et overblik over elevernes faglige niveau, og hvad der er relevant for eleverne at fordybe sig i. Format 0, Evalueringshæfte egner sig desuden godt som redskab til skole-hjem-samtaler og udarbejdelsen af elevplaner.
 
Evalueringshæftet består af 16 sider fordelt på to evalueringstyper:
 
Evaluering af færdigheder
Færdighedsevalueringerne er struktureret, så de giver et billede af elevernes faglige niveau. Med udgangspunkt heri henvises der i evalueringshæftet til, hvilke værksteder det er relevante for eleverne at fordybe sig i.
 
Evaluering af begreber
Begrebsevalueringerne er udformet som en kontrolleret tegniagttagelsesopgave (KTI) og består af mere åbne opgaver, der giver et indblik i elevernes begrebsforståelse.
 
Har du bog, har du web!
I 0. klasse kan evalueringen som noget nyt også tilgås digitalt på www.MitFormat.dk. Evalueringerne rettes automatisk og henviser eleven til det værksted, som svarer til elevens niveau. Ved køb af et klassesæt af Format 0, Elevbog/Web fås et års adgang til elevdelen på www.MitFormat.dk.

Vær opmærksom på, at køb af Lærervejledning/Web er en forudsætning for, at skolen kan benytte elevdelen på www.MitFormat.dk.

Facitliste til evalueringshæftet findes www.format.alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
ISBN:
9788723523112
1. oplag 01. aug. 2017
16 sider
Niveau: bh. klasse Fag: Matematik 2. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Mette Christine Bilde
27 , 50 kr.
22 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms