IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
62 , 00 kr.
77 , 50 kr.
Format 0, Elevbog/Web

Format 0, Elevbog/Web

I fornyelsen er der lagt vægt på:

  • Synlige elevhenvendte læringsmål
  • Overskuelige projektforløb
  • Inddragelse af digitale ressourcer som en integreret del af aktiviteterne.

De kendte fremadrettede evalueringer og differentierede værksteder vil også være tilgængelige digitalt på mitformat.dk. Derudover er bogen gjort tidssvarende i form af nye tegninger og nyt design, som støtter arbejdet med det faglige indhold.

Om bogen

Format 0 systematiserer og bygger videre på elevernes førskoleerfaringer med matematiske begreber som antal, former og mønstre. Materialet tager udgangspunkt i Fælles Mål til børnehaveklassen.

I Format 0 arbejder børnene med matematik på mange forskellige måder, der involverer børnene gennem spil, lege og praktiske aktiviteter. I Format 0 er fremadrettede evalueringer og differentieret værkstedsundervisning et bærende element.

Indhold

Bogen indeholder 6 kapitler, der har fokus på følgende faglige områder:

  • Stranden – Talkendskab fra 0 til 9
  • Geometrium – Trekant, firkant og cirkel
  • Legetøj – Talkendskab fra 0 til 20
  • Ridderborgen – Mønstre og spejling
  • Cirkus Plus - Plus
  • Mad - Minus.

De enkelte kapitler er sat ind i en tematisk kontekst, som tager udgangspunkt i elevernes hverdag og fantasi. Kapitlerne indledes med en tegning og en tilhørende historie, som introducerer kapitlets faglige områder og tema.

Har du bog, har du web!

Med elevbogen følger adgang til websitet format.alinea.dk. Her får du en række webressourcer, der er en integreret del af systemet, og som udvikler elevernes matematiske og praktiske færdigheder, fx kopiark, GeoGebra- og regnearksfiler. Med elevbogen følger også adgang til det kreative digitale læringsværktøj FotoMat, hvor eleverne ved hjælp af fotos producerer deres egne matematikopgaver, som kan deles og løses af klassekammeraterne.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723521811
4. oplag 01. jun. 2020
72 sider
Niveau: 0. klasse Fag: Matematik, Børnehaveklasse 2. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Mette Christine Bilde
77 , 50 kr.
62 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms