IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
25 , 00 kr.
31 , 25 kr.
Die Deutschbande 2

Die Deutschbande 2

Die Deutschbande 2 er et træningshæfte beregnet til begynderundervisningen i tysk.

Tilgang
Træningshæftet kan bruges som supplerende træning og har fokus på skriftlig kommunikation, herunder læsning og skrivning. Med QR-koder, som linker til video og lyd, får eleverne også god mulighed for at styrke deres lyttekompetencer. Eleverne arbejder med relevante kommunikative opgaver og øver enkle tyske ord og udtryk.

Indhold
Indholdet i hæftet er organiseret i temaer inden for eleverne nære verden. Eleverne tager udgangspunkt i sig selv og udtrykker sig efterfølgende om andre personer. De træner enkeltord og sætninger og bruger sproget i sammenhæng i arbejdet med tekster og opgaver. Eleverne arbejder blandt andet med:

  • Årstider
  • Datoer og måneder
  • Mit værelse
  • Sports- og fritidsaktiviteter
  • Mit idol
  • Venskab

Bagerst i hæftet er der en gloseliste. Opgaverne er intuitive at gå til, men nederst på alle sider findes også en kort opgaveinstruktion. På hjemmesiden kan du bladre i hæftet og finde en oversigt over sammenhængen mellem indholdet og Fælles Mål.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723522832
4. oplag 16. jul. 2020
32 sider
Niveau: 5. klasse-6. klasse Fag: Tysk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Janne Elmsted
31 , 25 kr.
25 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms