Der Sprung! 3, Textbuch/Web

Tekstbogen indeholder 16 kapitler med tekster og opgaver, der introducerer og bearbejder nyt og tidligere lært ordforråd. Du får samtidig adgang til adskillige webresurser på dersprung.dk.

Hvert kapitel indledes med en enkel målbeskrivelse og afsluttes med refleksion og portfolioarbejde. Her dokumenterer og viser eleverne, hvad de har lært. Der er lagt stor vægt på elevernes krav til interessevækkende tekster, dialoger, realia fra de tysktalende lande, dramatiseringer, musik og meningsfulde opgaver.

Der er mange kommunikative opgaver af forskellig sværhedsgrad, og Cooperative Learning-aktiviteter sørger for, at alle elever deltager samtidigt og får masser af taletid. Mange af opgaverne lægger desuden op til, at eleverne skal søge efter mere viden. Klassen kan arbejde med materialet kapitelvis eller tematisk efter ønske.

Bogens kapitler er:
1. Die Sommerferien
2. Ein Wochenende in München
3. Wir kaufen Kleider
4. Christiane - Fußballspielerin
5. Hier wohne ich
6. Heiteres und Wissenswertes: Gebäude
7. Einmal Köln hin und zurück
8. Wahr oder nicht wahr? 1
Wir gehen ins Kino
10. Das Fotoalbum
11. Guten Appetit!
12. Heiteres und Wissenswertes: Essen
13. Diebstahl im Fitnessstudio
14. Die Schweiz
15. Wahr oder nicht wahr? 2
16. Schüler über Schule.

Sag mal was! afslutter kapitlerne og samler op på emnet fra kapitlet. Eleverne træner på forskellige måder de mundtlige færdigheder med fokus på samtale og redegørelse.

I sidste del af tekstbogen findes en oversigt over de Cooperative-learning-strukturer, der anvendes i bogen. Du finder også en faktaside om Tyskland, Østrig og Schweiz, en kapitelordliste og en alfabetisk tysk-dansk ordliste.

Har du bog, har du web!
Med Der Sprung! er it en integreret del af undervisningen. Med Har du bog, har du web! bøgerne får du og dine elever direkte adgang til et væld af webresurser, fx al lyd, kopiark, opgaver til IWB-sider og links.

Ved køb af et klassesæt af schülerbuch/web, textbuch/web eller en lehrerguide/web følger adgang til webresurser på dersprung.dk.

På lager
Pris 224,00 kr.
Total pris 224,00 kr.
Pris inkl. moms 280,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
8. klasse
Fag
Tysk
Antal sider
156
Udgivelsesdato
26. mar. 2009
ISBN
9788770661966
Udgave
1