IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
49 , 00 kr.
61 , 25 kr.
Tryllestaven Læsekursus 7. Vokalglidning, 5 stk.

Tryllestaven Læsekursus 7. Vokalglidning, 5 stk.

Dette er et engangshæfte til læseundervisningen i indskolingen og til undervisning af ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder.

Tilgang
I Tryllestaven Læsekursus arbejder eleverne med træning af specifikke områder inden for læsning i ti hæfter. Hvert hæfte er 16 sider. Materialet henvender sig til elever i indskolingen og er særligt egnet til ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder. Progressionen er bygget op efter læseudviklingstrinnene.

Opgaver med stavelsesdeling, lydering og rimantologier er gennemgående i hæfterne, da brug af disse strategier er egnet til læseindlæring. Temaerne i hæfterne er derudover vokalglidning, morfemer, forvekslingsord og fremmedord.

Indhold
Mange ord er ikke lydrette, når vi læser og staver dem, og det er ofte vokalerne, der skaber problemer. I mange tilfælde er de faste regler ikke til megen hjælp, men der er heldigvis nogle regler for, hvornår en vokal ikke er lydret.

I Tryllestaven Læsekursus 7 arbejder eleverne med mønstre i forbindelse med vokalglidning. Opgavetyperne spænder fra skattejagt og mini krydsord til sortering og indsætning.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776077983
2. oplag 11. mar. 2019
16 sider
Niveau: 3. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2013 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
61 , 25 kr.
49 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms