IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
49 , 00 kr.
61 , 25 kr.
Tryllestaven Læsekursus 5. Morfemer, 5 stk.

Tryllestaven Læsekursus 5. Morfemer, 5 stk.

Dette er et engangshæfte til læseundervisningen i indskolingen og til undervisning af ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder.

Tilgang
I Tryllestaven Læsekursus arbejder eleverne med træning af specifikke områder inden for læsning i ti hæfter. Hvert hæfte er 16 sider. Materialet henvender sig til elever i indskolingen og er særligt egnet til ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder. Progressionen er bygget op efter læseudviklingstrinnene.

Opgaver med stavelsesdeling, lydering og rimantologier er gennemgående i hæfterne, da brug af disse strategier er egnet til læseindlæring. Temaerne i hæfterne er derudover vokalglidning, morfemer, forvekslingsord og fremmedord.

Indhold
Lange ord er ofte opbygget af flere orddele – morfemer. Det kan være en stor hjælp i læsning og stavning at dele ordene op i morfemer. Det er især vigtigt at finde frem til ordets kerne, rodmorfemet.

I Tryllestaven Læsekursus 5 arbejder eleverne med morfemer. Opgaverne er udformet som træk streg-opgaver, tegneopgaver samt opgaver med orddeling, stavelsesopdeling og ordsammensætning.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776076832
3. oplag 04. mar. 2019
16 sider
Niveau: 3. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
61 , 25 kr.
49 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms