Skal vi tale dansk?

Skal vi tale dansk? er en undervisningsbog, til børn i alderen 7-11 år, der skal lære dansk for første gang. Den er skrevet til elever på internationale skoler i Danmark, men kan også anvendes i andre sammenhænge, hvor børn i aldersgruppen 7 til 11 år har behov for at lære dansk. Skal vi tale dansk? tager udgangspunkt i elevernes verden og behandler temaer, de kender fra hverdagen og fra skolen.

Hvert kapitel indledes med en opstilling af læringsmål og afsluttes tilsvarende med en tjekliste – på den måde er det nemt for både lærere og elever at holde øje med progressionen. Det sprogpædagogiske fokus ligger på det kommunikative aspekt, hvorfor indlæringen af ordforråd har en helt central plads i materialet. Tekstmængden er begrænset, da materialet skal kunne bruges af både små og store begyndere. Til gengæld er der mange billeder, der fungerer som et motiverende udgangspunkt for kommunikation og samtale.

I bogen følger vi ni børn, der går på Samsøgades Skole. Sammen med Frida, Albert og deres venner får eleverne også en introduktion til den danske kultur i børnehøjde. For eksempel dukker Rasmus Klump op flere gange i løbet af bogen. 

Til bogen hører en lærervejledning med kopiark.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 276,00 kr.
Total pris 276,00 kr.
Pris inkl. moms 345,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Fag
Dansk som andetsprog
Udgivelsesdato
15. sep. 2023
ISBN
9788723559197
Udgave
1