Vores digitale læremidler

Alineas digitale portefølje er udviklet i samarbejde med lærere og elever og tager udgangspunkt i jeres hverdag. Vi har fængslende frilæsning, motiverende træning og onlineprøver samt fagportaler med flotte og vedkommende forløb, som fanger eleverne. 

Der er rig mulighed for differentiering, så alle elever tilgodeses og rykker sig fagligt, og indholdet opdateres løbende, så du altid har aktuelt materiale til din undervisning. 

Nysgerrig efter at se mere? Klik blot på linket herunder og se oversigten over alle vores digitale læremidler. 

Gå til oversigt

Alineas digitale portaler letter mine muligheder for undervisningsdifferentieret undervisning.

Helle, Djurslandskolen

Siden er overskuelig og super layout. Det er nemt at finde opgaverne og så er der mulighed for at differentiere.

Maibritt, Aabybro skole

Super god digital matematikportal med mange forskellige muligheder, og som bruger mediet på en god måde. Layoutet er flot, og jeg får fint overblik over elevernes besvarelser.

Lars, Jyderup skole

Har du brug for mere viden? 

Vil du vide mere om portalerne, er du velkommen til at tage kontakt til vores konsulenter.  

Læremiddelkonsulenterne står klar til at vejlede om fx indkøb og priser, og du kan også booke dem til et kursus ude på din skole.  

Vores implementeringskonsulenter tilbyder sparring, vejledning og afholder gerne inspirationskurser, hvis I har behov for det. 

Du finder din konsulent herunder. 

Læs mere >

< Læs mindre


Mie Brøner Thomsen
Senior Læremiddelkonsulent

Telefon: 22 11 66 66
E-mail: mie@alinea.dk

Mie er din konsulent i Jylland & Fyn i følgende kommuner: Aabenraa, Assens, Billund, Faaborg-Midtfyn, Haderslev, Hedensted, Holstebro, Horsens, Ikast-Brande, Kerteminde, Kolding, Langeland, Mariagerfjord, Middelfart, Nordfyns, Nyborg, Odder, Odense, RKSK, Struer, Svendborg, Sydslesvig, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Vejle, Viborg og Ærø.

Læs mere >

< Læs mindre


Jes Kristian Larsen
Teamlead, Salg

Telefon: 22 64 60 61
E-mail: jkl@alinea.dk

Jes er din konsulent på Sjælland i følgende kommuner: Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Grønalnd/Færøerne, Helsingør, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Rudersdal, Solrød og Tårnby.

Læs mere >

< Læs mindre

Julie Christina Nystrøm 
Læremiddelkonsulent
Produktspecialist Matematikfessor

Telefon: 60 13 91 59
E-mail: julie@alinea.dk

Julie er din konsulent på Sjælland i følgende kommuner: Alberslund, Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Herlev, Hillerød og Hørsholm.

Læs mere >

< Læs mindre


Anders Stilling 
Læremiddelkonsulent

Telefon: 24963809
E-mail: as@alinea.dk

Anders er din konsulent på Sjælland, Fyn og i Jylland i følgende kommuner: Greve, Ishøj, Brøndby, Hvidovre, Odense, Kolding, Horsens, Svendborg, Hedensted, Faaborg-Midtfyn, Fredericia, Vejen, Middelfart, Assens, Nyborg, Nordfyns, Langeland, Ærø.

Læs mere >

< Læs mindre

 
Eva Späth
Senior Læremiddelkonsulent

Telefon: 40 11 41 74
E-mail: esp@alinea.dk

Eva er din konsulent i Jylland i følgende kommuner: AAlborg, Aarhus, Brønderslev, Esbjerg, Fanø, Favrskov, Fredericia, Frederikshavn, Herning, Hjørring, Jammerburgt, Læsø, Lemvig, Morsø, Norddjurs, Randers, Rebild, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Syddjurs, Thisted og Vesthimmerland.

Læs mere >

< Læs mindre

Eva Stokholm
Senior Læremiddelkonsulent

Telefon: 25 27 77 08
E-mail: est@alinea.dk

Eva er din konsulent på Sjælland, Fyn og Øerne i følgende kommuner: Ballerup, Bornholm/Christainsø, Dragør, Faxe, Frederiksberg, Greve, Guldborgsund, Halsnæs, Høje-Taastrup, Holbæk, Hvidovre, Ishøj, Kalundborg, KØbenhavn, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Sorø, Stevns, Vallensbæk og Vordingborg.

Læs mere >

< Læs mindre

Steen Honore
Læremiddelkonsulent
Implementering, Salg Privat og friskoler Jylland og Fyn

Telefon: 51 16 45 36
E-mail: sth@alinea.dk

Jeg har en baggrund som lærer i folkeskolen i gennem 20 år på tre jyske skoler af forskellige størrelser. Oprindelig er jeg linjefagsuddannet i engelsk og tysk, men jeg har undervisningserfaring i mange forskellige fag og på alle trin. Gennem årene har jeg i flere ombæringer været involveret i digitale omstillingsprojekter og været tovholder og konsulent på implementeringen af nye digitale læringsværktøjer.

Hvis du bor i Jylland eller på Fyn kan du aftale et skræddersyet kursus, oplæg eller et drop in besøg med Steen, som vil hjælpe dig med at bruge Alineas digitale læremidler til at skabe ny læring sammen med dine elever.

Læs mere >

< Læs mindre

Magnus Søderberg
Læremiddelkonsulent
Implementering, Salg Privat og friskoler Sjælland og øerne

Telefon: 28 94 80 64
E-mail: mso@alinea.dk 

Jeg har en baggrund i skolen og har arbejdet som klasselærer på mellemtrinnet og udskolingen gennem en årrække – med fagene dansk og samfundsfag i centrum. Jeg er desuden cand.pæd i dansk og didaktik og har derfor både et praktisk og et teoretisk fundament at stå på. Jeg har tidligere arbejdet som redaktør indenfor danskfaget på Alinea, og har derfor et tæt forhold til det indhold, som danner rammen om de workshops og oplæg, I vil møde ude på skolerne.

Aftal et gratis drop in besøg, et kursus, et oplæg med Magnus, som vil hjælpe dig med at bruge Alineas digitale læremidler til at skabe ny læring sammen med dine elever.

Læs mere >

< Læs mindre

Forstå.dk – gratis materiale med masser på hjerte 

På Forstå.dk finder du et væld af digitale læremidler, som griber fat i aktuelle emner fra elevernes hverdag.  

Og det bedste af det hele? Alt kan benyttes gratis. 

Find undervisningsmateriale fra fx Folketinget, Kræftens Bekæmpelse og Det Kongelige teater, som inspirerer og flytter dine elever.  

Besøg Forstå.dk 

Læs mere >

< Læs mindre