IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
Portal-oversigt

28 nye portaler
– prøv dem gratis

De seneste to år har vi sammen med lærere og elever udviklet helt nye fagportaler, som tager udgangspunkt i jeres hverdag. Resultatet er en række lærerige forløb, der motiverer og fastholder elevernes fokus på en helt ny måde. Du og dine elever har gratis adgang til udvalgte forløb frem til 1. august 2018.

Læs mere >

< Læs mindre

”At være med til at udvikle fremtidens læringsportaler er enormt spændende, for det er dem, vi kommer til at arbejde med de næste mange år.”

Kim Pedersen, lærer på Hastrupskolen

”Det nye layout er mere overskueligt. Der sker meget med farver og billeder, hvilket gør selve forløbet mere spændende.”

Elev på Skolen ved Sundet

”Jeg er blevet positivt overrasket over samarbejdet med Alinea. Jeg har aldrig tænkt over, hvor lang tid det tager at lave forløb, og hvor stor respekt der er for os, som skal anvende dem i praksis.”

Iben Dalhus, lærer på Holmeagerskolen

”Jeg kan godt lide, at man kan se teksten og svare på spørgsmålene på samme side. Man skal ikke klikke rundt for at finde tingene.”

Elev på Skolen ved Sundet

Har du brug for mere viden?

Vil du vide mere om de nye portaler, er du velkommen til at tage kontakt til en af vores læremiddelkonsulenter. De står altid klar til at vejlede om alt fra indkøb og priser til implementering, og de kommer gerne på besøg på din skole.

Læs mere >

< Læs mindre

Midt- & Nordjylland

Eva Späth
Telefon: 40 11 41 74
Email: esp@alinea.dk

Midt- & Nordjylland

Esben Neergaard Andersen
Telefon: 51 16 45 36
Email: ene@alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Sydjylland & Fyn

Mie Brøner Thomsen
Telefon: 22 11 66 66
Email: mie@alinea.dk

Sjælland og Øerne

Eva Stokholm
Telefon: 25 27 77 08
Email: est@alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre