Ny Staveraket, Fase 4, Morfemer 4

Dette er et engangshæfte i serien Ny Staveraket, som anvendes til stavetræning i den fjerde fase af staveudviklingen.

Tilgang--AND--lt;/p>

Ny Staveraket er en revideret og forenklet udgave af det kendte undervisningsmateriale Staveraketten, der indledningsvis kortlægger den enkeltes elevs stavefærdigheder med udgangspunkt i de fem staveudviklingstrin. Ny Staveraket er opdateret med den nyeste forskning og udvidet med en ny fase 5, Retskrivning, så materialet dækker den samlede staveudvikling fra indskoling til udskoling. Materialet kan benyttes i den almindelige staveundervisning, i den supplerende undervisning, på læsekurser, i specialundervisningsforløb og til ordblinde elever.

Ny Staveraket består af et kortlægningsmateriale, som nemt giver overblik over, hvor eleven befinder sig i staveudviklingen. Materialet består også af en lang række øvehæfter, som gør det muligt at sætte ind med opgaver netop dér, hvor den enkelte elev er nået til i sin staveudvikling.

Indhold

Morfemer 4 er det tiende øvehæfte i serien, og dækker den sidste fjerdedel af staveudviklingens fjerde fase.
Eleven skal derfor arbejde med bøjningsendelsernes stavemåde og betydning. Her lærer eleven formelt at bøje adjektiver og funktionelt at skrive dem korrekt i sætninger og tekster. Da mange forveksler substantivets endelse -ene og verbets endelse -ende i lang tillægsform, vil eleven gennem arbejdet med dette hæfte også blive opmærksom på forskellen.

Øvehæftet kræver lærerstøtte, da læreren gerne må læse højt, forklare opgaver og billeder.

Ny Staveraket bygger på nyeste staveforskning og en fasemodel, som findes i lærervejledningen.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 63,00 kr.
Total pris 63,00 kr.
Pris inkl. moms 78,75 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Fag
Dansk
Antal sider
40
Udgivelsesdato
30. jul. 2020
ISBN
9788723540508
Udgave
1