IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Krigerprinsessen, del 2. Skjoldmø

Krigerprinsessen, del 2. Skjoldmø

Dette er en flergangsbog til fri- og letlæsning i grundskolen.

I Saxos Danmarkshistorie er der en lille sidehistorie om Alvilda, der sidder i sit jomfrubur, bevogtet af lindormen. Hun flygter og bliver anfører for en flok pirater.

Historien om Alvilda har inspireret til serien Krigerprinsessen. En serie, der foregår i et fiktivt univers, en middelalder- og ridderverden. Alvilda og hendes terne Gro flygter fra et tårn bevogtet af en lindorm. Flugten bringer dem ud på et togt, der udvikler sig til en dramatisk rejse med plyndringer, hårde kampe og krigere, der går bersærk, frem til det store opgør og rejsens mål: at overtage tronen.

Indhold
Alvilda og Gro får ophold hos den gamle, men rebelske krigerkvinde Brynhild.  Hun fortæller dem om livet som skjoldmø – et liv de drømmer om. Brynhild træner og oplærer dem. De modtager magiske våben, som kan hjælpe dem videre på deres rejse. Alvilda får et smukt sværd lavet af dværgene, og Gro får et par handsker lavet af alferne, dengang der stadig var magi til.

Pigerne tager afsted for at finde dronning Rusla og blive optaget i hendes hird. Det viser sig, at der både er venner og fjender i hirden. En hurtig kamp skal afgøre, om de to kan blive optaget.

Lix: 10,5

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773696415
3. oplag 19. okt. 2006
45 sider
Niveau: 3. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2006 Forlag: Alinea Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms