KonteXt+ 1a, Elevbog/Web

KonteXt+1A, Elevbog/Web er en engangsbog til undervisning i matematik i 1. klasse. Det er elevernes fællesbog, som indeholder kernestoffet til det første halvår. Det tilhørende website understøtter bogen med film, GeoGebra-filer, Excelfiler og applets.

 

Forløb og undervisningsstruktur i bogen
Elevbøgerne er opdelt i fire faglige forløb, som følger en bestemt pædagogisk praksis. Hvert af disse faglige forløb bygger på en fantasihistorie om Familien Tals forunderlige liv, hvor der stilles mange spørgsmål til omverdenen. Spørgsmål, som giver anledning til brug af matematik.

De fire faglige forløb er: Tal og tælling, Figurer og retning, Tal i system og Plus.

De faglige forløb følger en bestemt undervisningsstruktur:
• Et introfoto til klassesamtale om det nye faglige forløb.

• To centrale værksteder med legende, praktiske og eksperimentelle tilgange til det faglige stof. Disse suppleres med to ekstra værksteder – se pdf-fil på hjemmesiden.

• To-fire delforløb, som hver især sætter fokus på centrale faglige pointer. Hvert af de to-fire delforløb indeholder en historie om Familien Tal, opgaver til eleverne og en grubler med særlig udfordring.

• En række ”Tænk tilbage”-opgaver med tilhørende observations- og evalueringsark (EVA-ark).

Har du bog, har du web!
KonteXt + er omfattet af konceptet Har du bog, har du web! Det betyder, at ved køb af et klassesæt af elevbog/web eller en lærervejledning/web følger adgang til webresurserne på kontextplus.dk.
Webresurserne følger med bogen. Med andre ord – har du bog, har du web!

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 70,00 kr.
Total pris 70,00 kr.
Pris inkl. moms 87,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
1. klasse
Fag
Matematik
Antal sider
72
Udgivelsesdato
16. jun. 2014
ISBN
9788723501585
Udgave
1