Humørkort

Dette er et kortspil om følelser og følelsesudtryk, som er særlig egnet til specialundervisning.

Tilgang
Trin for trin, humørkort har til formål at lære børn at skelne mellem følelser og sætte ord på dem. De udtryksfulde illustrationer på kortene er af børn, der er glade, kede af det, vrede, overraskede, bange og viser afsky. Kortene kan anvendes som almindelige spillekort og som samtaleoplæg om følelser og følelsesudtryk.

Humørkortene kan anvendes som et supplement til De første trin.

Indhold
Trin for trin, humørkort består af 6x6 kort med hver sin følelse, et jokerkort og en vejledning til forslag til 3-kortspil og Hvide-Per, som er Humørkortversionen af det kendte Sorte-Per.

Spillet er velegnet til 2-6 spillere fra 4-års alderen.

Humørkortene er udviklet af CESEL. Læs mere om CESEL her.


   
Skolestart skrev blandt andet:

"Et spil, der giver 2 muligheder (”2 fluer med et smæk”). Dels er det et spil a la Sorteper, som børnene er glade for, og dels viser kortene noget, som hænger sammen med og kan bruges til et andet indhold, som det også er vigtigt at arbejde med."

Hanne Toxværd, Skolestart nr 6-2006


Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet:

"Jeg synes at Hanne Louise Nielsens illustrationer er gode og tilpas tydelige med en humoristisk vinkel, som jeg tror tiltaler mange børn." "I det talepædagogiske arbejde mener jeg, at kortene især er velegnede i sproggrupper eller i arbejdet med ASD-børn, hvor de kan give anledning til gode samtaler omkring følelser og kropssprog og give mulighed for at udvikle ordforrådet indenfor dette område."

Merete Lange, Tale-Høre-Nyt nr 1-2007

 
Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 187,00 kr.
Total pris 187,00 kr.
Pris inkl. moms 233,75 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Indskoling-3. klasse
Fag
Socialpædagogik
Udgivelsesdato
31. dec. 2000
ISBN
9788723532077
Udgave
1