IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
70 , 00 kr.
87 , 50 kr.
Français Formidable #7, Cahier

Français Formidable #7, Cahier

Français Formidable #7, Cahier er et engangshæfte med tilhørende digitale ressourcer til franskundervisningen i 7. klasse.

Elevmaterialet til 7. klasse består af en flergangsbog og et engangshæfte, som tilgodeser både det mundtlige og skriftlige arbejde.

Cahier indeholder en række skriftlige opgaver, som gør det muligt for eleverne at arbejde med sprogligt fokus i en funktionel sammenhæng.

Opgaverne tager udgangspunkt i teksteksempler fra elevbogen, og eleverne repeterer, reorganiserer og genanvender ord og sætninger i nye sammenhænge.

De grammatiske temaer introduceres i samspil med indholdet i elevbogen. Det betyder, at eleverne kan arbejde med samme område af flere omgange med variation i opgavetyperne.

Materialet giver eleverne mulighed for selvstændigt at reflektere over sproglige sammenhænge og selvstændigt formulere regler for brugen af fx adjektiver og verber. Hvert kapitel afsluttes med en kort oversigt over det enkelte kapitels målsætning.

Har du bog, har du web!
Français Formidable er omfattet af konceptet Har du bog, har du web!. Det betyder, at der ved køb af et klassesæt af Livre/Web og Cahier/Web følger elevadgang til webressourcerne på francaisformidable.alinea.dk.

Websitet indeholder følgende:

  • Lydfiler til tekster og opgaver
  • Kopiark
  • Mon Dictionnaire til din ordsamling
  • Opslagsgrammatik
  • Interaktive spil og træningsøvelser
  • Links.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723516541
4. oplag 30. sep. 2019
48 sider
Niveau: 7. klasse Fag: Fransk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Mie Schrøder
87 , 50 kr.
70 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms