IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
529 , 00 kr.
661 , 25 kr.
Format 4, Værkstedskort

Format 4, Værkstedskort

Format 4, Værkstedskort er en analog udgave af de digitale værksteder til 4. klasse. Format 4, Værkstedkort er et godt redskab for læreren, der ønsker en faglig, differentieret og værkstedsorienteret matematikundervisning.

Format 4, Værkstedskort indeholder 64 matematikværksteder, der giver mulighed for at differentiere og fordybe sig i de faglige områder fra elevbogen. Med afsæt i værkstederne og de tilhørende materialer fra Format 4-6, Materialekasse arbejder eleverne med den viden, de har tilegnet sig i Format 4, Elevbog/Web. Værkstederne giver mulighed for, at eleverne kan fordybe sig i udvalgte emner. Ved hjælp af differentierede værksteder samt tilhørende kopiark og GeoGebrafiler arbejdes der på forskellige niveauer. Værkstederne fortæller eleverne i billede og tekst, hvad de skal arbejde med på de tre differentieret niveauer.

Derudover kan eleverne på værkstedskortene finde oplysninger om deltagerantal, materialer samt hvilke læringsstile aktiviteterne primært tilgodeser. I værkstederne får eleverne mulighed for at træne deres viden og kunnen med alsidige opgaver. Derudover giver værkstederne mulighed for at arbejde med udfordrende problemstillinger for at skabe faglig fordybelse.

Er man ikke bruger af Format 4, Elevbog/Web, er Format 4, Værkstedskort et godt supplement til den daglige undervisning. Med Format 4, Værkstedkort følger en PDF af Format 4, Værkstedvejledningen, kopiark og GeoGebrafiler, som kan hentes på minside.alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723547477
1. oplag 01. jan. 2021
64 sider
Niveau: 4. klasse Fag: Matematik 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Karen Boe Hauggaard
661 , 25 kr.
529 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms