IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
25 , 00 kr.
31 , 25 kr.
Format 4, Evalueringshæfte

Format 4, Evalueringshæfte

Dette er den reviderede udgave af Format 4. Ønsker du at købe den gamle udgave, skal du kontakte Kundeservice. Bemærk, at den gamle udgave ikke giver adgang til de nye webressourcer.

Format 4 er ved at blive fornyet og vil være klar til skoleåret 20/21.

Format 4, Evalueringshæfte er et engangshæfte til brug i matematikundervisningen i 4. klasse. Hæftet er udarbejdet med afsæt i den nye Format 4, Elevbog/Web.

For at kunne undervise eleverne med udgangspunkt i deres aktuelle faglige niveau er det vigtigt at finde ud af, hvad de allerede kan, og hvad de har behov for at arbejde mere med. Til det formål er der udarbejdet et evalueringshæfte, som består af to korte færdighedsevalueringer til hvert kapitel i elevbogen og en begrebsevaluering til hvert kapitel. Evalueringshæftet giver dig mulighed for at få et overblik over elevernes faglige niveau, og hvad der er relevant, at eleverne fordyber sig i.

Format 4, Evalueringshæfte egner sig godt som redskab til skole-hjem-samtaler og udarbejdelsen af elevplaner.

Evalueringshæftet består af 24 sider fordelt på to evalueringstyper:

Evaluering af færdigheder
Til hvert kapitel er der udarbejdet to korte færdighedsevalueringer. De skal bruges til at evaluere eleverne før og efter arbejdet i værkstederne. Formålet er at vise, hvilke individuelle tiltag der skal igangsættes i værkstedsarbejdet, og hvordan læringsforløbet er afsluttet.

Evaluering af begrebsforståelsen
En afsluttende evaluering efter værkstedsforløbet giver indblik i elevernes grundlæggende begrebsforståelse inden for de faglige områder, de har arbejdet med. Her arbejder eleverne med mere åbne spørgsmål.

Har du bog, har du web!
I indskolingen kan evalueringen som noget nyt også foregå digitalt på www.MitFormat.dk. Evalueringen rettes automatisk og henviser eleven direkte til det værksted og det niveau, som eleven har brug for.

Vær opmærksom på, at køb af Lærervejledning/Web er en forudsætning for, at skolen kan benytte elevdelen på www.MitFormat.dk.

Facitliste til evalueringshæftet og evalueringsvejledning findes på www.format.alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723543967
1. oplag 13. jul. 2020
24 sider
Niveau: 4. klasse Fag: Matematik 2. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Malene Schott Christensen
31 , 25 kr.
25 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Sådan har vi fornyet Format til mellemtrinnet

Hør lærer Lone Anesen fra Tved Skole fortælle om det nye Format til mellemtrinnet, og hvordan hun underviser med det.
Lone Anesen er forfatter til Format og har været med til at udvikle det nye Format til mellemtrinnet.

Læs mere >

< Læs mindre