IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
89 , 00 kr.
111 , 25 kr.
Format 4, Elevbog/Web

Format 4, Elevbog/Web

Dette er den reviderede udgave af Format 4. Ønsker du at købe den gamle udgave, skal du kontakte Kundeservice. Bemærk, at den gamle udgave ikke giver adgang til de nye webressourcer.

  • Synlige elevhenvendte læringsmål
  • Opmærksomhed på elevernes skriftlighed
  • Flere aktiviteter med sproget i fokus
  • Flere bevægelsesaktiviteter med fagligt indhold
  • Kreative og tværfaglige projektforløb
  • Inddragelse af digitale ressourcer som en integreret del af aktiviteterne - og fx er lyskrydsopgaverne også gjort digitale.

De kendte fremadrettede evalueringer og differentierede værksteder er også tilgængelige digitalt.

Derudover er bogen gjort tidssvarende i form af nye tegninger og nyt design, som støtter arbejdet med det faglige indhold.

Format 4, Elevbog/Web indeholder kursusforløb i overensstemmelse med kravene i Fælles Mål. Eleverne vil efterfølgende skulle fordybe sig i værkstedsdelen, som ligger i forlængelse af hvert kapitel i elevbogen.

Indhold
Elevbogen er opdelt i otte faglige kapitler. Alle kapitler indledes med en opslagstavle, som introducerer kapitlets faglige områder og temaer og sikrer en dialog om kapitlets faglige indhold i forhold til hverdagen og elevernes forforståelse.

Derefter åbnes for en lang række varierede opgaver, som præsenterer eleverne for flere forskellige måder at lære og arbejde på.

Det anbefales at inddrage de øvrige dele af grundsystemet i samspil med elevbogen. Den fremadrettede evaluering giver både lærer og elev et fagligt indblik i elevens forståelse og anviser, på hvilket niveau eleven bør arbejde med et givent værksted. Desuden kan der suppleres med træningshæfter.

Har du bog, har du web!
Med bogen følger adgang til websitet www.format.alinea.dk og www.mitformat.dk. Her får du en række webressourcer, der er en integreret del af systemet, og som udvikler elevernes matematiske og praktiske færdigheder, fx kopiark, GeoGebra- og regnearksfiler.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723543950
1. oplag 01. jun. 2020
96 sider
Niveau: 4. klasse Fag: Matematik 2. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Malene Schott Christensen
111 , 25 kr.
89 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Sådan har vi fornyet Format til mellemtrinnet

Hør lærer Lone Anesen fra Tved Skole fortælle om det nye Format til mellemtrinnet, og hvordan hun underviser med det.
Lone Anesen er forfatter til Format og har været med til at udvikle det nye Format til mellemtrinnet.

Læs mere >

< Læs mindre