IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
22 , 00 kr.
27 , 50 kr.
Format 2, Evalueringshæfte

Format 2, Evalueringshæfte

Format 2, Evalueringshæfte er i fornyet udgave.

Dette evalueringshæfte er et engangshæfte til brug i matematikundervisningen i 2. klasse og er udarbejdet med afsæt i den nye Format 2, Elevbog/Web.

--AND--lt;p>Evalueringshæfte med fremadrettet evaluering til hvert kapitel
For at kunne undervise eleverne med udgangspunkt i deres aktuelle faglige niveau er det vigtigt at finde ud af, hvad de allerede kan, og hvad de har behov for at arbejde mere med. Til det formål er der udarbejdet et evalueringshæfte, som består af to korte færdighedsevalueringer til hvert kapitel i elevbogen og en begrebsevaluering til hvert kapitel. Evalueringshæftet giver dig mulighed for at få et overblik over elevernes faglige niveau, og hvad der er relevant, at eleverne fordyber sig i.

Format 2, Evalueringshæfte egner sig godt som redskab til skole-hjem-samtaler og udarbejdelsen af elevplaner.

Evalueringshæftet består af 24 sider fordelt på to evalueringstyper:

Evaluering af færdigheder
Til hvert kapitel er der udarbejdet to korte færdighedsevalueringer. De skal bruges til at evaluere eleverne før og efter arbejdet i værkstederne. Formålet er at vise, hvilke individuelle tiltag der skal igangsættes i værkstedsarbejdet, og hvordan læringsforløbet er afsluttet.

Evaluering af begrebsforståelsen
En afsluttende evaluering efter værkstedsforløbet giver indblik i elevernes grundlæggende begrebsforståelse inden for de faglige områder, de har arbejdet med. Her arbejder eleverne med mere åbne spørgsmål.

Har du bog, har du web!
I indskolingen kan evalueringen som noget nyt også foregå digitalt på MitFormat.dk. Evalueringen rettes automatisk og henviser eleven direkte til det værksted og det niveau, som eleven har brug for. Ved køb af et klassesæt af Elevbog/Web medfølger adgang til elevdelen på MitFormat.dk.

Vær opmærksom på, at køb af Lærervejledning/Web er en forudsætning for, at skolen kan benytte elevdelen på MitFormat.dk.

Facitliste og evalueringsvejledning til evalueringshæftet findes format.alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723526663
1. oplag 23. jun. 2018
24 sider
Niveau: 2. klasse Fag: Matematik 2. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Malene Schott Christensen
27 , 50 kr.
22 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms