Format 1, Værkstedskort

Format 1, Værkstedskort er en analog udgave af de digitale værksteder til 1. klasse. Format 1, Værkstedkort er et godt redskab for læreren, der ønsker en faglig, differentieret og værkstedsorienteret matematikundervisning.

Format 1, Værkstedkort supplerer Format 1-3, Marterialekasse.

Format 1, Værkstedskort indeholder 64 matematikværksteder, der giver mulighed for at differentiere og fordybe sig i de faglige områder fra elevbogen. Med afsæt i værkstederne og de tilhørende materialer fra Format 1-3, Materialekasse arbejder eleverne med den viden, de har tilegnet sig i Format 1, Elevbog/Web. Værkstederne giver mulighed for, at eleverne kan fordybe sig i udvalgte emner. Ved hjælp af differentierede værksteder og tilhørende kopiark og GeoGebra- og regnearksfiler arbejdes på forskellige niveauer. Værkstederne fortæller eleverne i billede og tekst, hvad de skal arbejde med på de tre differentieret niveauer. Derudover kan eleverne finde oplysninger om deltagerantal, materialer samt hvilke læringsstile aktiviteterne primært tilgodeser. I værkstederne får eleverne mulighed for at træne og automatisere deres viden og kunnen med alsidige opgaver. Derudover giver værkstederne mulighed for at arbejde
med udfordrende problemstillinger for at skabe faglig fordybelse.

Er man ikke bruger af Format 1, Elevbog/Web, er Format 1, Værkstedskort et godt supplement til den daglige undervisning. Med Format 1, Værkstedkort følger Værkstedsvejledning, kopiark, hjælpesætninger og GeoGebrafiler, som kan hentes på minside.alinea.dk.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 612,00 kr.
Total pris 612,00 kr.
Pris inkl. moms 765,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
1. klasse-1. klasse
Fag
Matematik
Antal sider
64
Udgivelsesdato
11. dec. 2017
ISBN
9788723523969
Udgave
2