Format 1, Evalueringshæfte

Dette evalueringshæfte er et engangshæfte til brug i matematikundervisningen i 1. klasse og er udarbejdet med afsæt i den nye Format 1, Elevbog/Web.

Evalueringshæfte med fremadrettet evaluering til hvert kapitel
For at kunne undervise eleverne med udgangspunkt i deres aktuelle faglige niveau, er det vigtigt at finde frem til hvad de allerede kan, og hvad de har behov for at arbejde mere med. Til det formål, er der udarbejdet et evalueringshæfte, som består af to korte færdighedsevalueringer til hvert kapitel i elevbogen og en begrebsevaluering til hvert andet kapitel.

Format 1, Evalueringshæfte egner sig godt som redskab til skole-hjem-samtaler og udarbejdelsen af elevplaner.

Evaluering af færdigheder
Færdighedsevalueringerne er struktureret, så de giver et billede af elevernes faglige niveau. Med udgangspunkt heri henvises der i evalueringshæftet til, hvilke værksteder det er relevante for eleverne at fordybe sig i.

Evaluering af begreber
Begrebsevalueringerne er udformet som en kontrolleret tegniagttagelsesopgave (KTI) og består af mere åbne opgaver, der giver et indblik i elevernes begrebsforståelse.

Har du bog, har du web!
I 1. klasse kan evalueringen som noget nyt også tilgås digitalt på MitFormat.dk ved køb af klassesæt. Evalueringerne rettes automatisk og henviser eleven til det værksted, som svarer til elevens niveau.

Facitliste og evalueringsvejledning til evalueringshæftet findes på format.alinea.dk.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 25,00 kr.
Total pris 25,00 kr.
Pris inkl. moms 31,25 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
1. klasse
Fag
Matematik
Antal sider
24
Udgivelsesdato
01. aug. 2017
ISBN
9788723523129
Udgave
2