IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
23 , 00 kr.
28 , 75 kr.
Format 1, Evalueringshæfte

Format 1, Evalueringshæfte

Dette evalueringshæfte er et engangshæfte til brug i matematikundervisningen i 1. klasse og er udarbejdet med afsæt i den nye Format 1, Elevbog/Web.

Evalueringshæfte med fremadrettet evaluering til hvert kapitel
For at kunne undervise eleverne med udgangspunkt i deres aktuelle faglige niveau, er det vigtigt at finde frem til hvad de allerede kan, og hvad de har behov for at arbejde mere med. Til det formål, er der udarbejdet et evalueringshæfte, som består af to korte færdighedsevalueringer til hvert kapitel i elevbogen og en begrebsevaluering til hvert andet kapitel.

Format 1, Evalueringshæfte egner sig godt som redskab til skole-hjem-samtaler og udarbejdelsen af elevplaner.

Evaluering af færdigheder
Færdighedsevalueringerne er struktureret, så de giver et billede af elevernes faglige niveau. Med udgangspunkt heri henvises der i evalueringshæftet til, hvilke værksteder det er relevante for eleverne at fordybe sig i.

Evaluering af begreber
Begrebsevalueringerne er udformet som en kontrolleret tegniagttagelsesopgave (KTI) og består af mere åbne opgaver, der giver et indblik i elevernes begrebsforståelse.

Har du bog, har du web!
I 1. klasse kan evalueringen som noget nyt også tilgås digitalt på MitFormat.dk ved køb af klassesæt. Evalueringerne rettes automatisk og henviser eleven til det værksted, som svarer til elevens niveau.

Facitliste og evalueringsvejledning til evalueringshæftet findes på format.alinea.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723523129
5. oplag 02. jul. 2020
24 sider
Niveau: 1. klasse Fag: Matematik 2. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Malene Schott Christensen
28 , 75 kr.
23 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms