De gør det så godt, de kan, udskoling

  • Måske har skolens seneste trivselsmåling vist, at mange elever på årgangen føler sig uden for fællesskabet.
  • Måske oplever du selv, at trivslen blandt dine elever er dalet, bl.a. på grund af et år med hjemmeundervisning.
  • Måske lægger du mærke til, at flere af dine elever er passive i undervisningen og har svært ved at samarbejde.

Uhensigtsmæssig opførsel, manglende initiativ i undervisningen og et udfordret samarbejde i klassen er udtryk for, at der er noget, som eleverne mangler at lære.

De gør det så godt, de kan stiller skarpt på, hvad der skal læres af både den enkelte og af klassefællesskabet, for at eleverne kan trives og lykkes -fagligt, personligt og socialt. Børn og unge vil nemlig gerne lytte, byde ind og hjælpe deres klassekammerater, og de gør det, hvis de kan!

Materialet bygger på lige dele forskningsmæssig viden og praktisk erfaring og klæder dig som lærer på med baggrundsviden og konkrete handlingsanvisninger til små aktiviteter, der sætter spot på det, som er svært for netop dine elever. På degørdetsågodtdekan.alinea.dk findes videoer og kopiressourcer, der gør det nemt at forberede og gennemføre aktiviteterne.

Aktiviteterne udstyrer dine elever med nye handlemuligheder, som de fremover kan gribe til i tilsvarende situationer. Der er dermed tale om oplevelsesbaseret læring, som understøtter en skolehverdag, hvor eleverne trives, indgår i sunde klassefællesskaber og oplever øget læring.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 909,00 kr.
Total pris 909,00 kr.
Pris inkl. moms 1.136,25 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Fag
Socialpædagogik
Antal sider
112
Udgivelsesdato
29. maj. 2021
ISBN
9788723547309
Udgave
1