Cooperative Learning auf Deutsch, Anfänger

Cooperative Learning er oplagt i fremmedsprog. Eleverne får masser af taletid, og alle deltager aktivt på samme tid. Det er nemt at anvende, det er sjovt, og det virker!

Med Cooperative Learning auf Deutsch får du Cooperative Learning klar til brug. Materialet indeholder færdige undervisningsforløb til 25-30 lektioner.

Serien består af tre bøger: Anfänger har fokus på ordforråd. Bog I har fokus på ordforråd og samtale. Bog II har fokus på samtale og præsentation.

Hver bog er bygget op omkring fem udvalgte CL-strukturer og indeholder en kort vejledning og et væld af kopiark.

Cooperative Learning auf Deutsch - Anfänger er til dig, der underviser i tysk i 5.-6. klasse. Bogen arbejder med ordforråd inden for emner, som eleverne typisk arbejder med i begynderundervisningen i 5.-6. klasse.

  • Fritid
  • Skole
  • Dyr
  • Shopping
  • Tysklands geografi.

Hvad kan Cooperative Learning gøre for dig og dine elever?

Materialet kan supplere det materiale, du allerede bruger. Gennem fem udvalgte Cooperative Learning-strukturer automatiserer eleverne deres ordforråd og forbedrer deres kommunikative og elementære grammatiske færdigheder. Med Cooperative Learning sættes den kommunikative undervisning i system, og eleverne lærer at bruge sproget i trygge rammer, hvor alle får taletid.

Har du bog, har du web!

Med bogen følger adgang til sitet cl.alinea.dk. Her finder du alle elev-kopiarkene til udprintning, illustrationer til visning på klassens whiteboard samt generelle CL-værktøjer som fx rosekort og timeglas til tidtagning.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 896,00 kr.
Total pris 896,00 kr.
Pris inkl. moms 1.120,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Mellemtrin-For begyndere
Fag
Tysk
Antal sider
80
Udgivelsesdato
01. mar. 2018
ISBN
9788723513939
Udgave
1