IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
145 , 00 kr.
181 , 25 kr.
Yes we can 5, My Textbook/Web

Yes we can 5, My Textbook/Web

Dette er elevens tekstbog med forskelligartede teksttyper, illustrationer samt kreative opgaver til brug for vurdering for læring.

Bogen giver adgang til digitale ressourcer, fx lydfiler, kopiark samt digitale træningsopgaver.

Indhold

Yes we can 5 introducerer gradvist eleverne for længere og længere tekster, som tager udgangspunkt i nære, vedkommende temaer, men som også præsenterer dem for udvalgte globale problemstillinger. Med afsæt i en tydelig kontekst spiller arbejdet med ordforrådstilegnelse og sprog og sprogbrug en central rolle i både Textbook og Workbook.

Eleverne udfordres i varierede mundtlige, skriftlige og sproglige aktiviteter, som læner sig op ad tekstarbejdet. Hvert kapitel afrundes med en selvstændig, kreativ opgave, som opsummerer det tematiske og sproglige indhold i kapitlet.

Igennem materialet får eleverne rig mulighed for at lytte og tale om relevante emner, ligesom de får indsigt i vedkommende globale tematikker.

Yes we can 5 består af:

  • Textbook/Web
  • Workbook
  • Teacher’s Book/Web
  • yeswecan.alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723546531
1. oplag 10. aug. 2020
112 sider
Niveau: 5. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2019 Forlag: Alinea Redaktør: Mie Schrøder
181 , 25 kr.
145 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms