Workshop, Yes we can

Yes we can – engelsk til en ny generation

Kom med til workshop, og se, hvordan samspillet mellem bog og digitale ressourcer i Yes we can støtter og inspirerer eleverne til at tale engelsk helt fra starten og giver udfordringer til alle.

Forfatter Louise Holst Tollan viser, hvordan det digitale PosterRoom understøtter elevernes arbejde med ordforråd og chunks og giver eksempler på, hvordan de individuelt kan lege med ord og sætningsmønstre, og på hvordan de parvis kan udfordre hinanden ved fx at producere opgaver til hinanden.

Workshoppen består af oplæg, øvelser og erfaringsudveksling. Louise Holst Tollan har undervist i engelsk i indskolingen i mange år og kommer med konkrete bud på, hvordan vekselvirkningen mellem bog og web gør undervisningen motiverende og vedkommende for eleverne.

I kan invitere så mange lærere med til workshoppen, som I har lyst til – også gerne fra andre skoler, og I skal stille et lokale til rådighed med adgang til en projektor eller interaktiv tavle. Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Læs mereLæs mindre
Tilgængeligt
Pris 3500,00 kr.
Total pris 3500,00 kr.
Pris inkl. moms 4375,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Fag
Engelsk
Udgivelsesdato
01. jan. 2018
ISBN
K00002