IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
3.500 , 00 kr.
4.375 , 00 kr.
Workshop, Yes we can

Workshop, Yes we can

Yes we can – engelsk til en ny generation

Kom med til workshop, og se, hvordan samspillet mellem bog og digitale ressourcer i Yes we can støtter og inspirerer eleverne til at tale engelsk helt fra starten og giver udfordringer til alle.

Jeg viser, hvordan det digitale PosterRoom understøtter elevernes arbejde med ordforråd og chunks og giver eksempler på, hvordan de individuelt kan lege med ord og sætningsmønstre, og på hvordan de parvis kan udfordre hinanden ved fx at producere opgaver til hinanden.

Workshoppen består af oplæg, øvelser og erfaringsudveksling. Jeg har undervist i engelsk i indskolingen i mange år og kommer med konkrete bud på, hvordan vekselvirkningen mellem bog og web gør undervisningen motiverende og vedkommende for eleverne.

I kan invitere så mange lærere med til workshoppen, som I har lyst til – også gerne fra andre skoler, og I skal stille et lokale til rådighed med adgang til en projektor eller interaktiv tavle. Bemærk, at din bestilling først er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Læs mere >

< Læs mindre

Tilgængeligt
Fag: Engelsk Oplægsholder: Louise Holst Tollan
4.375 , 00 kr.
3.500 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms